Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Șeful PRO TV, despre războiul cu Antena 1: „Audiențele ne întăresc poziția de lider”

Șeful PRO TV, despre războiul cu Antena 1: „Audiențele ne întăresc poziția de lider”

Un articol de: - 03 Oct 2014, 21:46
Șeful PRO TV, despre războiul cu Antena 1: „Audiențele ne întăresc poziția de lider” Foto: gadgetrends.ro Eveniment

Confruntarea directă dintre noile grile ale PRO TV și Antena 1 – cea din urmă întărită cu multe vedete plecate chiar de la PRO TV – a dat câștig de cauză până acum postului din Pache Protopopescu.

PRO TV rămâne lider autoritar pe toate segmentele de public, în ciuda investițiilor costisitoare făcute de televiziunea generalistă a lui Dan Voiculescu.

Astfel, între 15 și 30 septembrie, PRO TV a atins pe segmentul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în prime time, un rating mediu de 9.2 și 23.7% cotă de piață medie, in timp ce pe parcusul întregii zile, ratingul mediu PRO TV a fost de 3.5 puncte iar cota de piață medie de 19.3%.

Clasat pe locul al doilea, postul de televiziune Antena 1 a înregistrat în aceeași perioadă 6.2 puncte de rating și 16% share în prime time, în timp ce la nivelul întregii zile a obținut 3.1 puncte de rating și 16.9% share.

„Rezultatele din perioada 15-30 septembrie pe de-o parte ne confirmă și întăresc poziția de lider, pe de altă parte ne încurajează să continuăm să scriem istoria televiziunii. Vom continua să inovăm, să testăm limitele nivelului de calitate pe care îl putem îngloba în producțiile noastre și ne vom concentra să aducem idei originale, alături de formate apreciate și care setează noi trenduri pe piața de televiziune din România”, declară Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, potrivit Reporter Virtual.

Citeşte mai multe despre:   Pro Tv,   audiente