Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Şeful Serviciului de Comunicare din Jandarmeria Română, detaşat în urma scandalului privind protestele de la Universitate

Şeful Serviciului de Comunicare din Jandarmeria Română, detaşat în urma scandalului privind protestele de la Universitate

Un articol de: B1 TV - 29 Aug 2012, 10:09
Şeful Serviciului de Comunicare din Jandarmeria Română, detaşat în urma scandalului privind protestele de la Universitate Foto: obiectivbr.ro Eveniment

Scandalul de la Jandarmeria Română face primele victime. Şeful Serviciului de Comunicare din Jandarmeria Română, maiorul Marius Teodorescu, a fost detaşat la Jandarmeria Capitalei, informează B1 TV.

Întreg scandalul a început după ce Jandarmeria a anunţat că-i va amenda pe protestatarii din Piaţa Universităţii.

Ulterior, ministrul de Interne Mircea Duşa a comandat o analiză şi un audit la departamentul de comunicare al Jandarmeriei Române, pentru că s-a declarat nemulţumit de maniera în  care ministerul comunică la nivel public.

Potrivit ministrului de interne, amenzile primite de protestatari sunt justificate, însă problema a apărut după ce s-ar fi comunicat că Jandarmeria ar fi întocmit aceste dosare penale, ceea ce nu intră în atribuțiile instituției.

"Am o nemulţumire personală legată de modul de comunicare nu numai al Jandarmeriei, ci în general al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Vreau ca acest minister să fie mai uman şi să iasă din stereotipul de a comunica numai în cifre. Trebuia să anunţe acele cifre, dar într-o altă formă.", a declarat Dușa.

Jandarmeria Română a anunţat că se vor întocmi în continuare acte premergătoare dosarelor penale pentru cei care au încălcat legea în timpul protestelor din Piaţa universităţii.

Citeşte mai multe despre:   Jandarmerie,   protestatari,   Piata Universitatii