Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, audiat în Comisia de Apărare din Senat

Șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, audiat în Comisia de Apărare din Senat

Un articol de: - 19 Iul 2012, 10:27
Șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, audiat în Comisia de Apărare din Senat Foto: ziuaveche.ro Eveniment
Update 11:35: A început ședința Comisiei de Apărare în care va fi audiat generalul Marcel Opriș. Reprezentanții acesteia vor lămuri în cadrul acestia dacă STS a acționat legal atunci când a instalat linia telefonică la sediul de campanie a lui Traian Băsescu și vor forma o opinie în urma discuțiilor avute cu Opriș. Dacă se constată că Servicul de Telecomunicații Speciale nu a acționat legal, se vor lua măsurile care se cuvin, au mai spus aceștia.

Șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, generalul Marcel Opriș, este audiat joi de Comisia de Apărare din Senat, după ce a în presă au apărut informații că ca STS i-ar fi instalat ilegal lui Traian Băsescu un telefon special în sediul de campanie.

Președintele interimar, Crin Antonescu, a declarat miercuri că situația privind instalarea de către STS a unei linii telefonice secretizate la sediul de campanie al președintelui suspendat nu este "complet lamurită."

"Înțeleg că și Comisia de Apărare din Senat, cel puțin, a deschis o discutie sau o cercetare, cere explicații ca să lamurească această situație. Sunt un partizan vechi și foarte hotărât al controlului parlamentar, așa cum scrie, de altfel, și în Constituție, asupra tuturor serviciilor și, în foarte scurtă vreme, când voi avea toate elementele, vă voi comunica o decizie în această privință", a spus Antonescu.

Crin Antonescu a convicat CSAT-ul pentru joi, la ora 14:00, la Palatul Cotroceni. Probabil că se va lua în discuție și această problemă, pe lângă cea a măsurilor antiteroriste, subiect prioritar.

Șeful STS, audiat în Comisia de Apărare
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   telefon,   sts,   Senat