Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Şeful SRI, audiat la Parlament: O întâlnire normală. Am răspuns întrebărilor punctuale

Şeful SRI, audiat la Parlament: O întâlnire normală. Am răspuns întrebărilor punctuale

Un articol de: - 24 Mai 2011, 16:53
Şeful SRI, audiat la Parlament: O întâlnire normală. Am răspuns întrebărilor punctuale Foto: B1 TV Eveniment

Directorul SRI, George Maior, a fost audiat, marţi, de Comisia comună permanentă a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI. Înainte de audieri, directorul SRI a declarat că este vorba doar de o întâlnire normală, ținând cont de faptul că SRI reprezintă singurul serviciu care are un contact permanent cu comisia pe probleme ce țin de securitatea națională. Acesta şi-a reluat afirmaţiile şi la ieşirea de la audieri.

"Am solicitat Comisiei să primească spre analiză raportul Serviciului pe anul 2010, sub toate aspectele, și sperăm că el va fi discutat în Parlament în acest an, în sesiunea din toamnă. În rest, am răspuns întrebîărilor punctuale ale comisiei pe toate problemele de actualitate", a precizat George Maior după audierile Comisiei.

Anterior, directorul SRI a mai precizat că, dacă corupția va fi apreciată drept fiind o problemă de securitate națională, atunci SRI poate informa asupra cazurilor de corupție aflate la DNA, respectiv scandalul Baniaș-Mironescu.

George Maior, la iesirea de la audierile Comisiei
Embed:

Democrat-liberalul Cezar Preda a declarat la ieșirea din sala de ședință că recentele cazuri de corupție anchetate de DNA pot fi clasificate drept pericole asupra securității economice.

“Raportul SRI este secret, rămâne în interiorul comisiei și nu vă pot da detalii”, le-a spus acesta jurnaliștilor.

Cezar Preda: Cazurile de corupție, posibile atentate la siguranța economică
Embed:

Citeşte mai multe despre:   SRI,   George Maior,   Parlamentul Romaniei,   comisie,   DNA,   coruptie,   PDL,   Cezar Preda