Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Șeful vămii Ploiești, despre o petrecere în Bamboo: Scrieți că am cheltuit 10.000

Șeful vămii Ploiești, despre o petrecere în Bamboo: Scrieți că am cheltuit 10.000

Un articol de: - 24 Feb 2011, 17:31
Șeful vămii Ploiești, despre o petrecere în Bamboo: Scrieți că am cheltuit 10.000 Costea în Bamboo. Foto: altphel.ro Eveniment

Audierea de către DNA a șefului vămii din Ploiești, Cornel Costea, scoate la iveală informații noi despre activitatea acestuia. Un ziar din Prahova publică o conversație recentă dintre un jurnalist și Costea, în care tema discuției este suma pe care a cheltuit-o șeful vămii la o petrecere organizată de ziua lui în clubul Bamboo.

Acesta spune în primă fază că a cheltuit "15.000", după care rectifică suma și ajunge la "10.000". După petrecere, Costea și-a publicat poze de la eveniment pe Facebook (foto).
Iată un fragment din dialogul jurnalist - Cornel Costea:

"Ne tutuim acum? V-am spus că vă voi întreba atunci când voi avea ce să întreb. Deocamdată, mă ocup de un șef de vamă care a cheltuit mult mai mult decât salariul, la Bamboo, pentru o aniversare. Asta nu e doar treaba dumneavoastră, ci și a noastră. Deci, cât ați plătit?"

"15 mii e prea mult, scrieți că 10, sau cât vreți… clubul ăla are controale periodice, dar niciodată nu dă bon fiscal. Vă spun că vă credeam mai profesionist."

Citiți discuția integrală pe site-ul altphel.ro.

Citeşte mai multe despre:   vama,   Facebook,   DNA,   Stiri Prahova