Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sentința FINALĂ în dosarul lui Dragnea: Liderul PSD a intrat în boxa acuzaților, a luat un scaun și... ȘOC TOTAL la Înalta Curte! (FOTO)

Sentința FINALĂ în dosarul lui Dragnea: Liderul PSD a intrat în boxa acuzaților, a luat un scaun și... ȘOC TOTAL la Înalta Curte! (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 15 Mai 2018, 10:58
Sentința FINALĂ în dosarul lui Dragnea: Liderul PSD a intrat în boxa acuzaților, a luat un scaun și... ȘOC TOTAL la Înalta Curte! (FOTO) Inquam Photos Eveniment

La Înalta Curte de Casație și Justiție are loc ultimul termen în dosarul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigarea la abuz în serviciu privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Instanța de judecată a anunțat că a încheiat oficial cercetarea, dând cuvântulcelor prezenți pentru pledoariile finale.

Ca un element de culoare, având în vedere spațiul mic și numărul mare de persoane prezente, Liviu Dragnea a fost nevoit să intre în boxa acuzaților pentru a-și lua un scaun. De asemenea, unii ziariști au fost nevoiți să stea în boxa acuzaților, din lipsă de spațiu.

Instanța a anunțat deja că sentința finală nu va fi anunțată marți, ci la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Reamintim că la termenul trecut magistraţii au admis o cerere a avocaţilor şi au solicitat DNA să spună dacă a existat o cooperare cu SRI în instrumentarea acestui dosar. 

Sprijinul SRI în dosar a constat în "furnizarea de informaţii cu privire la săvârşirea unor infracţiuni. Aceste informaţii nu au fost folosite ca probe şi nu au stat la baza actului de sesizare a instanţei de judecată, nefiind aplicabile prevederile deciziei nr. 21/18.01.2018 a Curţii Constituţionale a României" şi "suport tehnic cu punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică", precizează DNA în răspunsul transmis instanţei supreme.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Teleorman,   ICCJ