Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment SEXGATE ÎN SUTANĂ: Episcopul „Dunării de Jos”, Casian Gălățeanul, intră în topul desfrânaților BOR. „Și-a cumpărat cameră de spionaj și a filmat....”

SEXGATE ÎN SUTANĂ: Episcopul „Dunării de Jos”, Casian Gălățeanul, intră în topul desfrânaților BOR. „Și-a cumpărat cameră de spionaj și a filmat....”

Un articol de: - 23 Iul 2017, 16:48
SEXGATE ÎN SUTANĂ: Episcopul „Dunării de Jos”, Casian Gălățeanul, intră în topul desfrânaților BOR. „Și-a cumpărat cameră de spionaj și a filmat....” Eveniment

Dezvăluirle făcute despre apucăturile nefirești ale  episcopului Corneliu de la Vaslui au pus pe jar lumea ortodoxiei din România, iar odată pornit tăvălugul, deconspirările se țin lanț.

Pe lista neagră a fețelor bisericești se află și episcopul „Dunării de Jos”, Casian Gălățeanul alături de alți doi înalți șefi din cadrul Bisericii: Arhiepiscopul Ciprian al Buzăului și Vrancei, care a fost coleg cu Corneliu al Hușilor, și Episcopul Sofronie al Oradiei, suspectat de activități necurate la mănăstirea Izbuc, scrie Ziarul Zona.

Despre comportamentele anormale ale lui Casian Gălățeanul s-au tras semnale încă din anul 2015. O maică misionară din cadrul Bisericii ortodoxe, Veronica C., pe atunci slujitoare la Mănăstirea din comuna Tudor Vladimirescu striga la ușile organelor de cercetare despre abuzurile și violențele comise de episcop dar și despre apucăturile de homosexual ale episcopului.

Casian este numit „desfrânat” chiar de episcopul Hușilor.

În dosarul instrumentat de DNA sunt zeci de capturi video, fapt ce a agitat înalți prelați din BOR. Și asta pentru că, pe înregistrări, Corneliu ar povesti despre comportamentul deviant al mai multor confrați de-ai săi care ocupă funcții importante.

Una dintre filmări  a fost fãcută undeva între anii 2005-2007, scrie vremeanouă.ro,  În filmare, episcopul  Corneliu  îi spunea lui Ursac: „Măi Ursac (n.r. preotul Ursac de la Deleni-Vaslui), eu te iubesc pe tine. Eu nu sunt desfrânat cum e Casian  (episcopul Galațiului), care s-a dus și a cumpărat cameră de spionaj și a filmat.