Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment SEXY-consilierele din instituțiile statului: De la o fostă Miss Universe, până la o vedetă TV locală și o FLORĂREASĂ din Baia Mare (FOTO)

SEXY-consilierele din instituțiile statului: De la o fostă Miss Universe, până la o vedetă TV locală și o FLORĂREASĂ din Baia Mare (FOTO)

Un articol de: - 28 Dec 2017, 12:36
SEXY-consilierele din instituțiile statului: De la o fostă Miss Universe, până la o vedetă TV locală și o FLORĂREASĂ din Baia Mare (FOTO) Eveniment

Fără studii de specialitate sau experiență profesională, dar cu legături sus-puse care i-au făcut să ajungă în posturi călduțe la stat. Aceasta este rețeta pe care au folosit-o unii dintre actualii angajaţi în funcţii-cheie în stat, fie ei consilieri personali, ori şefi pe la instituţii publice. 

Iar exemplele nu sunt deloc puține, după cum se arată într-un articol publicat de Jurnalul

Astfel, la Ministerul Agriculturii, consilieră personală a secretarului de stat Alexandru Potor este Maria Larisa Popa, fostă Miss Univers în 2011, fostă farmacistă în Slatina şi dealer de artă în Bucureşti, cu experiență în fitness și în tranzacţii cu energie.

O angajată sexy este și la Ministerul Transporturilor. Este vorba despre Maria Diaconu, adusă de Marius Dunca de la Brașov pentru a-i fi consilieră personală.

Tânăra nu are experiență în domeniu, dar se poate lăuda că a lucrat ca jurnalist de modă, designer şi vedetă TV locală de fashion şi lifestyle și a practicat tenisul. 

Un caz similar există și la Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome "Tehnologii pentru Energia Nucleară", unde a fost angajată Cornelia Negruț, fost decorator floral din Baia Mare. 

Subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii este Lucian Ioniţă.  Tânărul este angajat la firma de imobiliare a soacrei, dar are cartea de muncă la o firma tatălui său, membră a Asociaţiei Crescătorilor de Vaci „Bălţata Românească". A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

O situație și mai gravă există la Transelectrica, instituție din conducerea căreia face parte fostul deputat maramureşean Florin Cristian Tătaru, cercetat pentru agresiune. Aministratorul Transelectrica a fost acuzat că a răpit un om în 1998, l-a dus în pădure şi l-a ameninţat cu puşca. Ulterior însă, dosarul penal a fost închis. 
 

Citeşte mai multe despre:   stat