Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Simona Halep donează bani pentru dotarea spitalelor din Constanţa şi Bucureşti în care sunt trataţi bolnavi de COVID-19

Simona Halep donează bani pentru dotarea spitalelor din Constanţa şi Bucureşti în care sunt trataţi bolnavi de COVID-19

Un articol de: George Lupu - 17 Mar 2020, 16:53
Sursă foto: Facebook / Simona Halep Eveniment

Simona Halep se implică în lupta împotriva pandemiei de coronavirus și anunță, prin intermediul unui clip publicat pe rețelele de socializare că va dona bani pentru dotarea spitalelor din Constanţa şi Bucureşti, în care sunt trataţi bolnavi de COVID-19.

Ea s-a adresat românilor precizând că trebuie să ne manifestăm solidaritatea față de personalul medical care luptă în aceste zile din răsputeri pentru a depăși criza provocată de noul coronavirus. Totoată, Simona Halep i-a îndemnat pe români să urmeze cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi.

"Din păcate, traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte şi ocazia perfectă să arătăm că ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general.

Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!", este mesajul Simonei Halep.

 

Citeşte mai multe despre:   Simona Halep