Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sindicaliștii ROMATSA, despre acordul privind contractul colectiv de muncă: Este doar o mică victorie, lupta continuă și vom face tot posibilul pentru decăpușarea acestei instituții (VIDEO)

Sindicaliștii ROMATSA, despre acordul privind contractul colectiv de muncă: Este doar o mică victorie, lupta continuă și vom face tot posibilul pentru decăpușarea acestei instituții (VIDEO)

Un articol de: - 31 Aug 2015, 19:56
Sindicaliștii ROMATSA, despre acordul privind contractul colectiv de muncă: Este doar o mică victorie, lupta continuă și vom face tot posibilul pentru decăpușarea acestei instituții (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Liderul de sindicat ROMATSA, Gabriel Tudorache, a declarat că au ajuns la un acord cu conducerea în ceea ce privește contractul colectiv de muncă, astfel încât greva generală programată pentru marți a fost anulată.

"Suntem fericiți pentru faptul că după un efort de trei zile și trei nopți suntem în poziția de a anunța că s-a anulat greva programată pentru marți, la ora 11. Din acest punct de vedere nu vor fi afectați nici pasagerii, nici noi, nici imaginea ROMATSA", a declarat liderul de sindicat.

Acesta susține însă că aceasta este doar o mică victorie din lupta pentru ca ROMATSA să devină funcțională.

"Din punctul nostru de vedere este doar o mică victorie, lupta continuă și vom face tot posibilul pentru decăpușarea, depolitizarea și demilitarizarea acestei instituții. A continua cu acești domni care ne-au adus în aceasta situație, cu această conducere, care sunt la fel de vinonați ca Stanciu, care au pus în pericol siguranța traficului și pasagerii care ar fi putut pierde bani, acești domni, doar pentru că s-a declarat greva legală, deși sunt aceleași revendicări, au acceptat.

Dacă nu vom face curățenie în această instituție, nu va fi bine nici pentru salariații și nici pentru imaginea ROMATSA", a adăugat acesta.

Sindicaliștii ROMATSA, despre acordul privind contractul colectiv de muncă: Este doar o mică victorieCiteşte mai multe despre:   Romatsa,   acord