Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Site-ul Bet365 încetează orice activitate de promovare în România și nici nu mai acceptă clienți noi

Site-ul Bet365 încetează orice activitate de promovare în România și nici nu mai acceptă clienți noi

Un articol de: - 07 Oct 2014, 18:35
Site-ul Bet365 încetează orice activitate de promovare în România și nici nu mai acceptă clienți noi Eveniment
Site-ul de pariuri Bet365 încetează să mai accepte clienți noi în România, oprind totodată și orice activitate de promovare în țara noastră, scrie Economica.

Această mișcare ar avea un substrat legal, funcționând ilegal până acum pe teritoriul României. Potrivit Oficiului Naţional al Jocurilor de Noroc (ONJN), la momentul actual, pe teritoriul României, nu există nicio licenţă sau autorizaţie emisă pentru organizarea de jocuri de noroc on-line.

De altfel, și clienții Bet365 sunt pasibil de pedeapsă, ca de altfel toţi clienţii site-urilor care ofereau pariuri sau jocuri de noroc online.

Afiliații Bet365 trebuie astfel să înceteze să promovezi acest site de pariuri, materialele promoționale urmând să fie șterse în totalitate până pe 10 ocotombrie.

Odată cu retragerea Bet365 și cu schimbările iminente ale legislației privind piața jocurilor de noroc se va lansa și o nouă companie, care operează site-ul www.winmasters.com.
Reprezentanţii companiei au anunţat că au demarat procedurile pentru obţinerea licenţei din partea autoriăţilor române, urmând ca winmasters.com să devină primul site licențiat din România unde se poate paria fără să se încalce legea.