Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Situație fără precedent într-o comună din Cluj: Primarul a solicitat declanșarea stării de alertă

Situație fără precedent într-o comună din Cluj: Primarul a solicitat declanșarea stării de alertă

Un articol de: B1 TV - 25 Iul 2016, 17:16
Situație fără precedent într-o comună din Cluj: Primarul a solicitat declanșarea stării de alertă Foto: citynews.ro Eveniment

Situație mai puțin întâlnită într-o comună din județul Cluj după ce Primăria a solicitat Prefecturii Cluj să declare stare de alertă.

Motivul însă este incredibil. Cantitatea imenesă de deșeuri menajere și imposibilitatea depozitării lor în vreun loc i-a determinat pe reprezentanții comunei Florești să ajungă la această cerere, informează Mediafax.

Primarul Horea Șuilea a transmis un comunicat prin  care își exprimă ajutorul din partea autorităților județene.

“Am solicitat Prefecturii Cluj acordul pentru declararea stării de alertă pe raza omunei Floreşti, ca urmare a situaţiei serviciilor de salubritate, situaţie concretizată prin imposibilitatea depozitării deşeurilor menajere de la populaţie într-o rampă autorizată. Operatorul de salubritate din Floreşti, Quatro Eco Salub, a fost notificat de către SC Salprest Rampă de suspendarea contractului care permitea operatorului depozitarea deşeurilor în rampa acestei societăţi. Aceasta a motivat suspendarea contractului prin faptul că rampa pe care o operează s-a umplut şi nu mai poate primi noi transporturi. Transportul deşeurilor menajere la rampe din alte judeţe cu autospecialele de colectare este imposibil având în vedere că aceste transporturi ar dura aproximativ 10 ore per autospecială”, se arată în document.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Cluj-Napoca,   primar