Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Situație incredibilă la Slatina: Polițiștii fac chetă pentru detergenți folosiți la curățarea toaletelor instituției (VIDEO)

Situație incredibilă la Slatina: Polițiștii fac chetă pentru detergenți folosiți la curățarea toaletelor instituției (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 27 Ian 2018, 16:56
Situație incredibilă la Slatina: Polițiștii fac chetă pentru detergenți folosiți la curățarea toaletelor instituției (VIDEO) Eveniment

Situaţie incredibilă la Poliţia din Slatina. Agenţii sunt nevoiţi să pună mână de la mână bani, pentru a curăţa toaleta instituţiei. Concret, poliţiştilor li se cere, de la obraz, sa dea câte doi lei fiecare, pentru a se cumpăra detergenți pentru spălat toaletele, informează B1 TV. 

Situație incredibilă la Slatina: Polițiștii fac chetă pentru detergenți pentru toaletele instituției

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Vor curat la toaletă. Îi costă! Cam aşa stau lucrurile în Slatina. Sindicatul Poliţiştilor Europeni a postat pe contul de Facebook o fotografie cu un anunţ halucinant adresat colegilor săi din Olt. Mai exact, superiorii le cer agenților secției din Slatina să scoată doi lei din buzunar pentru a se putea cumpăra în cladire materiale destinate curăţeniei.

”Sindicatul Național al Polițiștilor a tras semnale de alarmă, chiar a contribuit la construirea efectivă a unor toalete, dar este problema realității românești nu a poliției și avem o întreagă gamă de instituții din mediul rural începând cu primării, școli, posturi de poliție care au acele toatele în afara clădirilor care sunt insalubre”, a declarat Cristel Ioțu, de la Sindicatul Național Olt. 

Șefii de la IPJ Olt ridică din umeri şi spun ce spune Poliţia în orice circumstanţă ieşită din comun: vor demara o anchetă la Slatina.

”Din punctul medu de vedere, există două paliere despre care discutăm. Normal, mi se pare să-mi igienizez locul, să merg să am un loc conform standarelor personale. Iar cel de al doilea este palierul legaliății. Nu mi interzice nimeni să-mi iau un odorizant să mi-l pun la toaletă ca să am niște condiții decente”, a mai spus Cristel Ioțu.

Fotografiile au ajuns şi pe masa ministrului Carmen Dan.
 Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   Stiri Slatina,   toaleta