Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Situație îngrijorătoare pentru turiștii care aleg să se plimbe cu vaporașele pe traseul Gura Portiței – Jurilovca. Barcagii încalcă normele extrem de grav (FOTO)

Situație îngrijorătoare pentru turiștii care aleg să se plimbe cu vaporașele pe traseul Gura Portiței – Jurilovca. Barcagii încalcă normele extrem de grav (FOTO)

Un articol de: - 12 Iul 2016, 10:44
Situație îngrijorătoare pentru turiștii care aleg să se plimbe cu vaporașele pe traseul Gura Portiței – Jurilovca. Barcagii încalcă normele extrem de grav (FOTO) Foto: info-delta.ro Eveniment

Situație îngrijorătoare pentru turiștii care se plimbă cu șalupele pe lacul Golovița pe traseul Gura Portiței – Jurilovca, Tulcea.

Din dorința de realaxare oamenii nu sunt conștienți de gravitatea faptului că cei care dețin șalupele nu le pun la dispoziție veste de salvare.

”Vestă?!? Dacă nu-ți convine, nu te urca! Descurcă-te! Hai, că ții coada pe loc!”, a fost răsounsul unui barcagiu către un turist care a solicitat vestă.

Chiar dacă nu s-au întâmplat până acum incidente, acaestă situație nu este normală, astfel că nicunul dintre cei 25 de turiști nu dețin vestă, în condițiile în care călătoria ține o oră.

Foto: Libertatea.ro

O plimbare cu astfel de ambarcațiuni costă între 25-30 de lei, iar cei care se hotărăsc să facă plimbarea trebuie să se asigure mai întâi că își asumă riscum date fiind condițiile.

Situația de la Gura Portiței, unde barcagii se joacă cu viețile a sute de oameni, este acum pe masa responsabililor de la Adminitrația Portuară Tulcea și Constanța și a celor de la Registrul Naval Român, potrivit Libertatea.

Citeşte mai multe despre:   turisti