Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment SIVECO România este dublu finalistă în cadrul competiţiei IPMA, cea mai respectată autoritate în project management

SIVECO România este dublu finalistă în cadrul competiţiei IPMA, cea mai respectată autoritate în project management

Un articol de: - 09 Aug 2013, 15:06
SIVECO România este dublu finalistă în cadrul competiţiei IPMA, cea mai respectată autoritate în project management Eveniment
SIVECO Romania este dublu finalistă în cadrul competiţiei IPMA, la categoria „Project Excellence in Medium-Sized Projects”, pentru ambele proiecte înscrise în concurs: „Conţinut multidisciplinar pentru învăţarea colaborativă pentru liceele din România – Multitouch” şi „Dezvoltarea de conţinut educaţional multimedia interactiv pentru sistemul educaţional din Kazakhstan”.

Juriul competiţiei care recompensează excelenţa în managementul de proiecte a apreciat la superlativ anvergura extinsă şi modul de gestionare ale celor două proiecte dezvoltate pentru sistemul educaţional românesc, respectiv cel Kazakh, acestea fiind de altfel şi singurele proiecte selectate drept finaliste la categoria „Project Excellence in Medium-Sized Projects”.

Proiectele de eLearning realizate de echipa SIVECO reprezintă nu doar un succes mondial în cercetarea educaţională, ci realităţi în şcoli, de care beneficiază elevii din România şi din Kazakhstan. 

„Expertiza și creativitatea românească în domeniul educației și cercetării au primit o recunoaștere excepţională. Cele două proiecte realizate de echipa noastră au intrat în marea finală a competiţiei organizate de International Project Management Association, etapă în care nu mai au concurenţă, fiind singurele care au primit din partea juriului statutul de Finalist, din perspectiva managementului de proiect. Din aceasta perspectivă, IPMA reprezintă campionatul mondial al proiectelor de toate felurile, nu numai de IT şi nu numai de educație. Este cu siguranţă un succes mondial al cercetării românești și al sistemului educațional românesc şi o performanţă unică a unei echipe româneşti”, a declarat Florin Ilia, Vicepreşedinte în cadrul SIVECO Romania.Criteriile principale care au stat la baza celor doua distincţii excepţionale sunt nivelul de expertiză dovedit de echipa de proiect, creativitatea, determinarea şi bineînţeles calitatea procesului de management al întregului proiect. Membrii juriului IPMA, format din experţi în managementul de proiect, sunt interesaţi să cunoască complexitatea proiectului înscris în competiţie, practicile inovatoare şi cum au fost depăşite dificultăţile care au apărut. Notele acordate iniţial proiectului trebuie să fie corelate cu observaţiile din teren, de la beneficiari.

De-a lungul anilor, standardele au crescut pentru că un premiu oferit de IPMA este o carte de vizită excepţională pentru orice firmă de pe glob.

SIVECO Romania intră pentru a 7-a oară în finala internaţională a firmelor cu cele mai bune proiecte din lume. În 2012 a fost desemnată finalistă pentru proiectul NCTS-New Computerized Transit System, dezvoltat şi implementat la Autoritatea Vamală din Turcia.

Două proiecte de mare complexitate şi anvergură, cu milioane de beneficiari, au intrat în finala competiţiei din 2011 care recompensează excelenţa în managementul de proiect: Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) pentru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi proiectul New Computerized Transit System. 

În 2010, două componente ale proiectului Economia Bazată pe Cunoaştere Portalul eComunitate (www.ecomunitate.ro) şi Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri au primit statutul de finalist, iar în 2009, soluţia dezvoltată de SIVECO Romania pentru sistemul IT care funcţionează la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a primit aceeaşi distincţie. În 2007 în Marea Gală IPMA a fost selectat Sistemul Educaţional Informatizat din România. 

Toate aceste recunoaşteri certifică valoarea managementului românesc de proiect.

Despre IPMA 

IPMA este autoritatea cea mai respectată în project management, juriul internaţional care girează competiţia anuală IPMA Gala Awards fiind renumit pentru profesionalism şi exigenţă. În acest an, competiţia celebrează a 27-a ediţie. 

Înfiinţată în 1965 în Elveţia, IPMA este cea mai mare organizaţie non-profit pentru managementul organizaţiilor şi reprezintă mai mult de 50 de asociaţii naţionale de management de proiect, având membri în Europa, Asia, Africa, Australia şi America. 

IPMA promovează managementul proiectelor pentru întreprinderi şi organizaţii din întreaga lume, încurajând obţinerea de performanţe în dezvoltarea şi implementarea proiectelor de anvergură.

Despre SIVECO Romania 

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. 

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati. 

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team. 

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala.

SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare. De-a lungul celor 21 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 170 de premii interne si internationale. 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.