Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un şoarece a fost filmat într-un salon al unei maternităţi din Timişoara: Ce explicaţii oferă conducerea spitalului (VIDEO)

Un şoarece a fost filmat într-un salon al unei maternităţi din Timişoara: Ce explicaţii oferă conducerea spitalului (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 11 Oct 2018, 13:37
Eveniment

Caz uluitor la o maternitate din Timişoara! O tânără mamă a fotografiat un şoarece în salonul în care era internată. Femeia spune că le-a atras atenția medicilor și asistentelor, de mai multe ori, dar până nu a arătat imaginile nu a crezut-o nimeni. 

Surpiză neplăcută pentru mai multe mămici internate la Spitalul Judeţean din Timişoara. Un şoricel şi-a făcut apariţia în plină zi şi s-a plimbat prin salon nesingherit. O femeie a făcut poze şi le-a arătat medicilor și asistentelor, care au mutat-o în alt salon.

"În primul rând regretăm cu toţii acest incident pe care l-am avut în urmă cu câteva zile în cadrul maternităţii. Vreau să vă spun că de saptămâni ăn cadrul maternităţii care funţionează într-o clădire istorică de peste 100 de ani efectuăm lucrări de reamenajare, reabilitare, reparaţii şi modernizare. Chiar în urmă cu o săptămână am terminat lucrările de ignifugare a podului", a afirmat Marius Craina, manager al Spitalului Judeţean din Timişoara.

Managerul spitalului spune că a luat măsuri. A făcut deratizare și a instaurat o nouă regulă: cei care vin în vizite la paciente nu mai au voie să aducă mâncare pentru a nu mai atrage rozătoarele.

"Suntem cu circuitele pe care le respectăm cu totul şi vreau să vă spun că secţia este monitorizată de colegii de la maternitatea Bega şi de către personalul administrativ de la Judeţean. De aceea şi spun că regret enorm ceea ce s-a întâmplat şi cu toţii căutam motivul şi posibilitatea, modalitatea prin care acea rozătoare a ajuns în salonul respectiv", a afirmat managerul spitalului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Timisoara
 
 
 
Loading...