Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ȘOC: Bianca S-A SINUCIS! A fost găsită spânzurată (FOTO)

ȘOC: Bianca S-A SINUCIS! A fost găsită spânzurată (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

Bianca Hîncu, o tânără de 17 ani, a fost găsită spânzurată. Bianca fusese dată dispărută de acasă în urmă cu aproape o lună, conform Cancan.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit luni  dimineață, în zona Drăslăvăț. Motivul care a făcut-o să-și ia zilele pare să fi fost o dezamăgire în dragoste.

Tânăra dispăruse de acasă de pe 18 august 2018. Luni dimineață, ea a fost găsită spânzurată de un copac. Un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost cel care a sesizat Poliția. Familia fetei a recunoscut-o după îmbrăcăminte.

Trupul neînsuflețit al Biancăi a ajuns în sicriu acasă, la Zgura, în satul natal din comuna Oltenești. Au curs multe lacrimi amare pentru sărmana copilă care și-a pus capăt zilelelor.

Motivul, susțin rudele, ar fi fost suferința Biancăi pe care o avea din cauza unei iubiri neîmpărtășite. Din decembrie 2017, ea începuse o relație cu un tânăr din comuna Drânceni, dar lucrurile nu mergeau deloc cum și-ar fi dorit.

”Iubirea mea, te iubesc”, i-a scris Bianca, pe 22 iunie, după ce, cu puțin timp înainte, îi mai spusese public: ”iubirea mea frumoasă, te iubesc”. Mesajele fetei au rămas mereu fără răspuns, semn că sentimentele ei nu erau împărtășite, relatează vremeanoua.ro.

Familia, distrusă de durere, a spus cã înmormântarea va avea loc joi. Rezultatul de la Medicina Legalã nu a dat loc niciunei alte interpretãri, sinuciderea prin spânzurare fiind cauza realã a mortii Biancãi.

 
 
 
Loading...