ȘOC în România! A MURIT, de dimineață, după ce a suferit un nou STOP CARDIAC! Medicii NU l-au putut SALVA

ȘOC în România! A MURIT, de dimineață, după ce a suferit un nou STOP CARDIAC! Medicii NU l-au putut SALVA

Doliu în lumea muzicii din România! Din păcate, Fondatorul „Rotaria”, prima fanfară pentru copii din România, Romeo Tălmaciu, a murit, joi dimineața. Din păcate, Tălmaciu s-a stins din viață, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a suferit un stop cardiac.

Potrivit unor surse, profesorul suferise un accident vascular cerebral, în timpul repetițiilor.
Profesorul avea 61 de ani.

„Vă pot confirma că a decedat în spital”, a declarat pentru Vremea Noua, Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Colegii și prietenii lui Romeo Tălmaciu regretă decesul acestuia.

Vasile Lapa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, prieten al profesorului, spune că fondatorul „Rotaria” a trăit pentru muzică și, deși medicii i-au recomandat să stea liniștit, nu a ascultat și a continuat să meargă în turnee.

Apropiații profesorului susțin că Romeo Tălmaciu a mai suferit un stop cardiac în luna februarie, în timp ce se afla la volan, însă și-a revenit, după ce a primit îngrijiri medicale.

Acesta a susținut spectacole cu Fanfara „Rotaria” de la Palatul Copiilor atât în România, cât și în străinătate. În octombrie a participat la un Festival Internațional de Muzică, în Germania.

Urmăriți B1TV.ro și pe