Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ȘOC !!! TOCMAI A MURIT DUPĂ CE A SUFERIT MAI MULTE ATACURI CEREBRALE !!! ROMÂNIA, ÎN DOLIU !!! (FOTO)

ȘOC !!! TOCMAI A MURIT DUPĂ CE A SUFERIT MAI MULTE ATACURI CEREBRALE !!! ROMÂNIA, ÎN DOLIU !!! (FOTO)

Un articol de: - 22 Iun 2017, 08:14
ȘOC !!! TOCMAI A MURIT DUPĂ CE A SUFERIT MAI MULTE ATACURI CEREBRALE !!! ROMÂNIA, ÎN DOLIU !!! (FOTO) Eveniment

Șeful adjunct al Administrației Județene a Finanțelor Publice Bacău, la Serviciul „Colectare – persoane fizice”, Cristian Jigău, a murit viață luni după ce a suferit mai multe atacuri cerebrale, potrivit desteptarea.ro.

„Colectivul nostru – a opinat unul dintre colegii săi de serviciu, dar și de facultate, Dragoș Bădioiu, șef adjunct la aceeași instituție, la Serviciul Colectare, persoane juridice – pierde un profesionist de mare valoare, dar și un coleg deosebit, un om de mare omenie.

Citește și: Birourile doamnei Firea, ÎMPODOBITE cu TABLOURI DE PATRIMONIU din pinacoteca Muzeului Municipiului București (FOTO)

Am absolvit împreună studiile superioare de specialitate în 1996, în Bacău, deci colegul nostru nu avea decât 47 de ani acum. Din 1999 a lucrat numai în finanțe, un domeniu căruia i s-a dedicat trup și suflet.

Este o grea pierdere și pentru noi, colegii, dar mai ales pentru familia sa. Era căsătorit și avea o fiică în clasa a zecea. Dumnezeu să-i primească sufletul în grădinile Sale și să-l odihnească de-a pururi!”.

Citeşte mai multe despre:   Fisc,   incident