Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ȘOCANT: Imagini de la RITUALURILE masonice de la Câmpia Turzii organizate de consilierul PSD Petre Pop!

ȘOCANT: Imagini de la RITUALURILE masonice de la Câmpia Turzii organizate de consilierul PSD Petre Pop!

Un articol de: - 27 Apr 2017, 09:09
Foto: campia-express.ro Eveniment

Cel mai controversat politician din Câmpia Turzii, Petre Pop, consilier județean PSD (aflat în concediu de paternitate pe o indemnizație mai mare decât a primarului, adică circa 5000 de lei) e pe cale să-și pună orașul pe harta rușinii naționale, anunță Câmpia Express.

În timpul în care ocupa funcţia de administrator public, o funcţie inventată după chipul şi asemănarea lui Petre Pop şi plătită regeşte din bani publici, în Câmpia Turzii au apărut primele loje masonice, având politicianul cap de afiş. Iniţiat în organizaţie la finalul anului 2015, Petre Pop împreună cu mai mulţi membrii PSD au înfiinţat la Câmpia Turzii 3 loje masonice.

Despre Masonerie există două puncte de vedere: primul, pro-masonic, prezintă masoneria ca pe o organizație fraternă, ai căror membri sunt uniți de idealuri comune morale și metafizice care fac parte din mișcarea filozofică umanistă; al doilea, anti-masonic, prezintă această organizație într-o lumină diabolică, socotind-o o pseudoreligie, cu o organizare ermetică, antisocială, complotistă și satanistă.

Adevărul, ca întotdeauna, are multe fețe și cu siguranță nu se găsește în extreme. Și liberi suntem - să credem, să alegem, să... Numai că la Câmpia Turzii, sub coordonarea unui personaj precum Petre Pop, orice masonerie se manelizează și cade în ridicol...

Conform sursei citate, la Câmpia Turzii există un "Mare Orient" format din 3 Loje: Crucis Fratres (loja masculina condusă de Petre Pop), Hypatia (loja feminină condusă de Monica Uioreanu) şi Comanderia Cavalerilor de Malta Câmpia Turzii. 

Primul semn al existenţei lojelor masonice la Câmpia Turzii se află în Muzeul Prima Şcoală Română, pe o plăcuţă gravată în lemn. Placa a fost montată acolo la ordinele "Maestrului Mason" Petre Pop.

Ritualurile la care masonii din Câmpia Turzii (majoritatea fac parte din PSD) au loc la parterul unui bloc din apropierea sediului PSD. Printre obiectele folosite se găsesc funii cu care sunt legaţi de gât noii adepţi, săbii, pumnale, însemnele masonice (echerul, compasul, piramida), tabla de şah, dar şi un sicriu sau un cap de schelet.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   PSD
 
Loading...