Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sociologul Gelu Duminică, mesaj emoționant despre românul ucis în atenatul din Germania: "Rasismul omoară totul în jurul său" (VIDEO)

Sociologul Gelu Duminică, mesaj emoționant despre românul ucis în atenatul din Germania: "Rasismul omoară totul în jurul său" (VIDEO)

Un articol de: George Lupu - 21 Feb 2020, 17:47
Sociologul Gelu Duminică Eveniment

Sociologul Gelu Duminică a scris pe Facebook un mesaj emoționant despre românul care a fost ucis în atentatul din Germania. 

Acesta a deplâns moartea lui Vili Viorel Păun, la vârsta de 23 de ani, și a precizat că tânărul era unul din miile de cetățeni români de etnie romă care muncea în mod legal în Germania.

"Pentru cine nu știe, cetățeanul român victimă a atentatului de la Berlin, este etnic rom. Ieșise de la muncă și s-a întâlnit cu niște prieteni la o bere. Din păcate pentru el, a fost ultima din viața lui pentru că un dobitoc extremist a ales să-și arate ura împușcand oameni.

Da, unul din miile de cetățeni români de etnie romă care MUNCEȘTE legal și-a găsit sfârșitul într-un atentat care viza musulmanii. Rasismul omoară totul în jurul său și întâmplarea asta ne arată că rasismul nu are drept țintă doar pe cei ce sunt principalii vizați, ci cu noi toți!

Sunt sute de oameni care improasca ură comentând articolele mele. Sunt sute de mii de români care urăsc romii, imigranții, ungurii, homosexualii etc.,, arătând cat de mult se urăsc pe ei înșiși. Lor le dedic aceste cuvinte: Bai, sunteți niște nimicuri!", a scris sociologul Gelu Duminică pe Fcebook.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Gelu Duminica