Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Soluție românescă: Toaletele din Curtea de Apel Craiova, noi birouri pentru angajați

Soluție românescă: Toaletele din Curtea de Apel Craiova, noi birouri pentru angajați

Un articol de: - 14 Apr 2011, 23:21
Soluție românescă: Toaletele din Curtea de Apel Craiova, noi birouri pentru angajați Foto: adevarul.ro Eveniment

Din cauza lipsei de spațiu, unele dintre toaletele destinate publicului din incinta Curții de Apel Craiova au fost transformate în birouri pentru angajații instituției, informează Mediafax.

Aurel Ilie, șeful Secției Penale a Curții de Apel Craiova, a declarat că instanța caută un nou sediu în care să se mute din cauza lipsei de spațiu.

"S-a decis să căutăm un spaţiu care să nu fie mai mic de 2.300 metri pătraţi. Nu pot să spun limitele de chirie pe care noi le-am cerut, pentru că suntem încă în proces de negociere pentru spaţiu. Caietul de sarcini l-au ridicat în jur de şapte sau opt persoane juridice, dar ofertă au depus doar două”, a declarat Ilie.

"Noi avem cinci secţii şi trei săli de judecată. În mod normal, fiecare dintre aceste secţii ar trebui să aibă fiecare sala ei de judecată. Însă noi, având doar trei săli, avem două secţii pe sală. Doar Secţia penală are o sală, iar în măsura posibilităţii intră şi o altă secţie pe aceeaşi sală", a adăugat acesta.

Potrivit lui Aurel Ilie, instituția a fost nevoită să transforme câteva toalete destinate publicului în birouri pentru angajați, aceștia neavând unde să își desfășoare activitatea.

Citeşte mai multe despre:   sediu,   activitate,   Justitie