Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sora lui Sergiu Nicolaescu, la mila prietenilor: Vreau să demonstrez că fratele meu m-a iubit (VIDEO)

Sora lui Sergiu Nicolaescu, la mila prietenilor: Vreau să demonstrez că fratele meu m-a iubit (VIDEO)

Un articol de: - 13 Sep 2013, 22:08
Sora lui Sergiu Nicolaescu, la mila prietenilor: Vreau să demonstrez că fratele meu m-a iubit (VIDEO) Eveniment

Sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu a declarat vineri seara, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Talk B1”, de pe B1 TV, că nu primește niciun ban de pe urma fratelui ei și trăiește cu ajutorul prietenilor ei, care i-au plătit și avocații în procesul cu soția regizorului, cea care a moștenit averea acestuia.

„Cred că fratele meu nu se aștepta să moară. De fiecare când se îmbolnăvea și eu mă speriam îmi spunea să nu am grijă că el îmi va lăsa să nu duc grijă de nimic. Toată lumea știe ce relație strânsă am avut cu fratele meu, iar acum există un testament în care eu nu sunt, ca și când nu aș exista pe lumea asta. Vreau să demonstrez că fratele meu m-a iubit și că eu nu recunosc că el a putut scrie acel testament”, a declarat Iolanda Nicolaescu.

Ea a precizat că are doar o pensie de 600 de lei, însă nu duce lipsă de nimic pentru că are ajutorul apropiaților.

„Eu am prieteni foarte buni care îmi au grija și care mi-au plătit avocații și tot. Toată lumea e revoltată. Sincer nu duc lipsă de nimic, sunt așa amabili și drăguți cu mine, însă Dumnezeu o să-i răsplătească și eu o să-i răsplătesc. Eu doar 600 de lei pe care îi dau femeii care are grijă de mine și îmi face curat”, a mai spus Iolanda Nicolaescu.

Sora lui Sergiu Nicolaescu, la mila prietenilor
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Sergiu Nicolaescu