Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sorin Oprescu, înainte de reținere: Nu toți suntem neam de hoți. Mă sperie balanța justiției, aia legată la ochi (VIDEO)

Sorin Oprescu, înainte de reținere: Nu toți suntem neam de hoți. Mă sperie balanța justiției, aia legată la ochi (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 06 Sep 2015, 18:27
Sorin Oprescu, înainte de reținere: Nu toți suntem neam de hoți. Mă sperie balanța justiției, aia legată la ochi (VIDEO) Foto: metropotam.ro Eveniment

Sorin Oprescu vorbea despre zeciuală şi anchete, cu doar câteva ore înainte de reţinere. Jurnalista Ioana Răduca a publicat pe blog un interviu luat primarului general al Capitalei sâmbătă după-amiază. Oprescu spunea că îi e frică de un singur lucru, de balanţa Justiţiei legată la ochi, dar că nu toată lumea fură.

”Nu suntem, doamnă, toți neam de hoți și de derbedei. Totă lumea crede că, s-a încetățenit ideea că toți din administrația locală sunt hoți.
Toți au 10% , 15%. Vreau să vă gândiți la un singur lucru, eu n-am avut nicio obligație, doamnă să dau bani de partid și stăpâni cum să-i dau. Nu, nu că mie nu au îndrăznit niciodată să-mi pretindă ăștia din partid. Nu au îndrăznit niciodată”, spunea Oprescu.

”Mi-au verificat conturile, o dată, de două ori, de trei ori. Au ajuns și prin Panama și prin Cipru. Mi-au spus că am proprietăți”, a mai declarat premierul Capitalei.

”Mă sperie balanța justiției, aia legată la ochi. Justiția să fie oarbă și să nu fie discutabilă. Aici sunt de acord. Dar când apar spine iritative, adică vezi că balanța nu e în echilibru, te sperii tu, ca individ. Delațiunea a ajuns un sport național. Cozile făcute la DNA să aibă ceva de spus, asta mie nu îmi miroase a bine”, a mai declarat Sorin Oprescu.

Oprescu, înainte de reținere: Nu toți suntem neam de hoți


Citeşte mai multe despre:   Sorin Oprescu,   Primarul Capitalei,   Justitie