Sorin Oprescu se operează. Fostului edil i-a fost aprobată cererea de internare în spital de către Tribunalul București (VIDEO)

Sorin Oprescu se operează. Fostului edil i-a fost aprobată cererea de internare în spital de către Tribunalul București (VIDEO)

Update 14.40: Sorin Oprescu a ieșit de la Tribunalul București și a declarat că nu poate discuta situația lui Cristian Popescu Piedone, din cauza faptului că se află în arest la domiciliu și îi este interzis să vorbească public despre aceste lucruri.

Potrivit spuselor lui Oprescu, acestuia i-a fost dat voie să se interneze în spital.

Fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a prezentat la Tribunalul București, vineri, pentru a face o cerere pentru o intervenție chirurgicală.
Acesta nu a stat foarte mult de vorbă cu jurnaliștii, din cauza faptului că, potrivit spuselor sale, se afla în întârziere.

„Mă simt binișor.
Am venit să cer permisiunea de a putea să mă internez în vederea unei intervenții chirurgicale”, a declarat acesta la sosirea în fața Tribunalului București.

Acesta a mai spus că nu are nicio părere despre cazul primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, și despre faptul că acesta a fost arestat și eliberat la scurt timp de către un judecător al Curții de Apel.

Sorin Oprescu se poate interna la spital pentru o intervenție chirurgicală

#DIRECT_ONE_1tcip9#

Urmăriți B1TV.ro și pe