Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj dur pentru politicieni și jurnaliști: "Acest text nu este nici de justificare, nici de renunțare, este doar punerea la punct"

Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj dur pentru politicieni și jurnaliști: "Acest text nu este nici de justificare, nici de renunțare, este doar punerea la punct"

Un articol de: - 31 Iul 2016, 16:54
Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj dur pentru politicieni și jurnaliști: "Acest text nu este nici de justificare, nici de renunțare, este doar punerea la punct" Foto: Facebook Eveniment

Aflat după gratii, Sorin Ovidiu Vîntu, a postat pe pagina personală de Facebook, un mesaj adresat jurnaliștilor și policienilor. Postarea are o tentă ironică, dar are ca rol, precum și Vîntu scrie să reprezinte o punere la punct a persoanelor ce au vorbit despre el.

Postarea vine în contextul în care Vîntu a fost implicat în cel mai nou scandal din România, ce a dus la reținerea și apoi arestarea la domiciliu a viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu.

"Îmi cer iertare!

Îmi cer scuze că, în ciuda extraselor de cont și a viramentelor prezentate în denunțul făcut de familia Ion și Ionut Eftime împotriva mea și a lui Bogdan Olteanu, nu am avut bărbăția să neg evidențele și am admis că firmele și conturile îmi aparțin.

Îmi cer scuze că, în ciuda declarațiilor a patru martori conform cărora Bogdan Olteanu m-a vizitat în Deltă, nu am avut bărbăția să neg în fața procurorilor acest lucru.

Îmi cer scuze, de asemenea, pentru numărul uriaș de jurnaliști, moderatori și comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană, creându-le o imagine falsă vizavi de propriile persoane, astfel încât răzbunarea lor, perfect legitimă, a căpătat aspectul unei exorcizari în masă a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice și cu bale la guri; evident că nu mă refer la toți.

Ultimii de la care îmi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut bărbăția să-i devoalez, lăsându-i să se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel „sans peur et sans reproche”, devenind astfel niște false călăuze pentru o masă uriașă, îndobitocită și dornică de sânge.

Acest text nu este nici de justificare, nici de renunțare, este doar punerea la punct a celor ce și-au permis, fără să mă cunoască sau fără să cunoască ce s-a întâmplat cu adevarat, să emită judecăți de valoare asupra mea”, a postat Sorin Ovidiu Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj dur pentru politicieni și jurnaliștiMare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

 

Citeşte mai multe despre:   Sorin Ovidiu Vintu,   Stiri Romania,   jurnalisti