Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj dur pentru politicieni și jurnaliști: "Acest text nu este nici de justificare, nici de renunțare, este doar punerea la punct"

Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj dur pentru politicieni și jurnaliști: "Acest text nu este nici de justificare, nici de renunțare, este doar punerea la punct"

Un articol de: - 31 Iul 2016, 16:54
Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj dur pentru politicieni și jurnaliști: "Acest text nu este nici de justificare, nici de renunțare, este doar punerea la punct" Foto: Facebook Eveniment

Aflat după gratii, Sorin Ovidiu Vîntu, a postat pe pagina personală de Facebook, un mesaj adresat jurnaliștilor și policienilor. Postarea are o tentă ironică, dar are ca rol, precum și Vîntu scrie să reprezinte o punere la punct a persoanelor ce au vorbit despre el.

Postarea vine în contextul în care Vîntu a fost implicat în cel mai nou scandal din România, ce a dus la reținerea și apoi arestarea la domiciliu a viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu.

"Îmi cer iertare!

Îmi cer scuze că, în ciuda extraselor de cont și a viramentelor prezentate în denunțul făcut de familia Ion și Ionut Eftime împotriva mea și a lui Bogdan Olteanu, nu am avut bărbăția să neg evidențele și am admis că firmele și conturile îmi aparțin.

Îmi cer scuze că, în ciuda declarațiilor a patru martori conform cărora Bogdan Olteanu m-a vizitat în Deltă, nu am avut bărbăția să neg în fața procurorilor acest lucru.

Îmi cer scuze, de asemenea, pentru numărul uriaș de jurnaliști, moderatori și comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană, creându-le o imagine falsă vizavi de propriile persoane, astfel încât răzbunarea lor, perfect legitimă, a căpătat aspectul unei exorcizari în masă a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice și cu bale la guri; evident că nu mă refer la toți.

Ultimii de la care îmi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut bărbăția să-i devoalez, lăsându-i să se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel „sans peur et sans reproche”, devenind astfel niște false călăuze pentru o masă uriașă, îndobitocită și dornică de sânge.

Acest text nu este nici de justificare, nici de renunțare, este doar punerea la punct a celor ce și-au permis, fără să mă cunoască sau fără să cunoască ce s-a întâmplat cu adevarat, să emită judecăți de valoare asupra mea”, a postat Sorin Ovidiu Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj dur pentru politicieni și jurnaliști

 

Citeşte mai multe despre:   Sorin Ovidiu Vintu,   Stiri Romania,   jurnalisti