Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sorin Ovidiu Vîntu: Procurorul DNA a stabilit că Gușă, Păcurariu și Schwartzenberg sunt escroci. Dar țin dosarul să se prescrie pentru că postul servește interese (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vîntu: Procurorul DNA a stabilit că Gușă, Păcurariu și Schwartzenberg sunt escroci. Dar țin dosarul să se prescrie pentru că postul servește interese (VIDEO)

Un articol de: - 09 Mar 2018, 20:14
Eveniment

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a afirmat într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistei Sorina Matei că procurorul DNA a stabilit în urma unei plângeri depuse de el că postul Realitatea TV a fost furat de la el, dar nu dau drumul a dosar pentru că postul face interesele președintelui, SRI și DNA.

"Tot timpul eu am fost proprietarul acestei companii, contractul de trustee e de proprietare de fațadă. Fiica mea a semnat un contract de trustee în Cipriu cu domnul Gușă, care nu mai recunoaște acum.

Eu am depus o plângere la DNA acum vreo 5 ani, procurorul de caz a stabilit cu claritate că domnii Gușă, Păcurariu, Elan Schwartzenberg sunt escroci, au dovezi clare, au probe, numai că țin dosarul la sertar pentru că Realitatea este încă utilă domnilor cutare și cutare - Iohannis, SRI, DNA. E suportul lor principal. Se așteaptă probabil să se facă termenul de prescripție pentru Gușă și Păcurariu și în același timp să dea posibilitatea acestor escroci să treacă contractele de echipamente, de cabluri, personal pe o nouă, banii intrând aici, iar toate datoriile acumulându-se în trustul meu de presă. Nici domnul Elan, nici domnul Gușă nu au fost proprietarii acestui trust, au fost niște bidoane folosite de mine ca să protejez trustul de atacul furibund al securității române", a precizat omul de afaceri.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Sorin Ovidiu Vintu,   Realitatea,   DNA,   Cozmin Gusa