Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sorin Ovidiu Vîntu se întoarce la închisoare: șase ani și două luni, condamnarea în dosarul devalizării Petromservice. Liviu Luca - șase ani de închisoare (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vîntu se întoarce la închisoare: șase ani și două luni, condamnarea în dosarul devalizării Petromservice. Liviu Luca - șase ani de închisoare (VIDEO)

Un articol de: - 22 Iul 2016, 13:02
Sorin Ovidiu Vîntu se întoarce la închisoare: șase ani și două luni, condamnarea în dosarul devalizării Petromservice. Liviu Luca - șase ani de închisoare (VIDEO) Eveniment

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat la șase ani și două luni de închisoare în dosarul devalizării Petromservice. Decizia definitivă a fost dată de Curtea de Apel București, care a menținut condamnarea dată acum doi ani de magistrații Tribunalului București. Prejudiciul a fost stabilit la 40.000.000 de euro.

Dacă în cazul lui S.O.V. condamnarea dată de prima instanță a fost menținută, în cazul celorlalți inculpați încadrările și pedepsele au fost schimbate. Astfel, dacă Tribunalul București l-a condamnat pe Liviu Luca la nouă ani de închisoare, Curtea de Apel București i-a dat șase ani.

De asemenea, magistrații au mai stabilit că inculpații trebuie să plătească în solidar despăgubiri de 36.000.000 de euro.

În cazul lui Liviu Luca, din această pedeapsă de șase ani se va scădea perioada petrecută în arest preventiv. La rândul său, Vîntu ar putea cere în instanță contopirea acestei pedepse cu celelalte două condamnări. Dacă judecătorii vor fi de acord cu această contopire, din cei șase ani și două luni vor fi scăzuți cei doi ani pe care i-a stat deja.

Dat fiind că decizia este una definitivă, cei condamnați trebuie să se predea imediat pentru executarea pedepselor.

Sorin Ovidiu Vîntu - șase ani și două luni în dosarul devalizării Petromservice. Liviu Luca - șase ani de închisoare

 

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Sorin Ovidiu Vintu,   sov