Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ascensiune spectaculoasă pentru Sorin Scarlat la CNAIR. De la funcţia de inginer la cea de director general în mai puţin de trei ani

Ascensiune spectaculoasă pentru Sorin Scarlat la CNAIR. De la funcţia de inginer la cea de director general în mai puţin de trei ani

Un articol de: Redacția B1.ro - 11 Iul 2019, 10:05
Inquam Photos Eveniment

Miercuri, Sorin Scarlat a fost numit în funcţia de director al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere în locul lui Narcis Neagă.

Potrivit CV-ului acestuia, el ar avea o experienţă îndelungată în domeniul construirii de infrastructură, inclusiv pe funcţia de "Manager de Proiect". O bună parte a acestei experienţe fiind câştigată chiar în cadrul CNAIR, respectiv CNADNR - aşa cum se numea compania naţională la un moment dat.

Pentru "Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR)" a lucrat mai întâi în intervalul 2005-2008 şi mai apoi în intervalul 2008-2011. Ulterior, în august 2016, a revenit în CNAIR, pe funcţia de "Inginer".

În doar şapte luni, Sorin Scarlat a sărit de pe funcţia de "Inginer" direct pe cea de "Director Adjunct Direcţia Dezvolare Autostrăzi şi Drumuri Expres". 

Şi mai bizar este faptul că responsabilităţile pe care le avea în calitatea de Inginer erau aproape identice cu cele din funcţia de director adjunct, cel puțin asta reiese din CV-ul său.

Însă alternat cu experienţele din CNADNR, Sorin Scarlat a mai lucrat pentru companiile "Euroconstruct" şi "UMB Spedition", care potrivit Hotnews.ro, ar aparţine unor „regi ai asfaltului”. Pentru una dintre ele lucrând chiar timp de aproximativ trei ani.

"Euroconstruct" era condusă de Dan Besciu, iar "UMB Spedition" de către Dorinel Umbrărescu.
 

 
 
 
Loading...