Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sorina Matei: Sistemul Iohannis-PNL-Hellvig-Coldea-DNA a pierdut pariul Grindeanu

Sorina Matei: Sistemul Iohannis-PNL-Hellvig-Coldea-DNA a pierdut pariul Grindeanu

Un articol de: - 21 Iun 2017, 16:46
Sorina Matei: Sistemul Iohannis-PNL-Hellvig-Coldea-DNA a pierdut pariul Grindeanu Eveniment

Demiterea lui Grindeanu reprezintă înfrângerea sistem-56142.html">sistemului. Afirmația îi aparține jurnalistei Sorinei Matei care susține că premierul ar fi fost un pariu al grupării Iohannis - PNL - Hellvig - Coldea - DNA.

Sorina Matei, cândva o jurnalista apropiată sistem-56142.html">sistemului, are o reacție vehementă și la adresa DNA, instituție despre care spune că s-a implicat în “show-ul intern” al unui partid politic.

“Sistemul Iohannis - PNL - Hellvig - Coldea - DNA a pierdut pariul Grindeanu pentru că gândesc defect. Nu este rolul legal al serviciilor secrete să exercite guvernări. Nici măcar prin proxy. Indiferent de cine ar fi conduse, într-o democrație, exercitarea guvernărilor se face doar de către partide politice. Bula Facebook, #rezist, corupţia ucide și alte asemenea surogate au pierdut pariul Grindeanu pentru că sunt din nou eronați. A nu știu câta oară în ultimul timp. DNA a făcut, de asemenea, o mare greşeală. S-a implicat în showul intern dintr-un partid politic. Acesta nu este rolul legal al unei instituţii de apărare a legii pe frontispiciul căreia scrie echidistanţă, integritate, eficienţă iar în lege scrie independenţă”, scrie jurnalista pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Coldea,   DNA,   Sorin Grindeanu,   sistem,   sistem