Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Șoseaua plutitoare nu e în China: Autostrada Sibiu-Orăștie riscă demolarea din cauza infiltrărilor de apă

Șoseaua plutitoare nu e în China: Autostrada Sibiu-Orăștie riscă demolarea din cauza infiltrărilor de apă

Un articol de: - 13 Oct 2015, 12:16
Șoseaua plutitoare nu e în China: Autostrada Sibiu-Orăștie riscă demolarea din cauza infiltrărilor de apă Foto: zf.ro Eveniment

Românii sunt extrem de inventivi chiar și atunci când...nu asta le e intenția. Autostrada Sibiu-Orăștie este plină de fisuri pe care CNADNR le considera superficiale, deși au fost descoperite infiltrații de apă la câțiva metri sub autostradă. Totul, până acum.

Autostrada a fost inaugurată în noiembrie 2014, însă acum, angajații CNADNR au luat act de probleme și precizează că "este necesară demolarea completă a căilor de circulație, atât a căii I, cât și a căii II", scrie voceatransilvaniei.ro.

Motivul este consemnat chiar de ei - "Cu ajutorul unui excavator având cupa de 1,3 metri cubi s-a constatat că infiltările de apă sunt la o adâncime între 8 şi 10 metri faţă de cota roşie".

Partea bună e că reparațiile vor fi executate de firma care a realizat autostrada "pe prorpiul risc și cheltuială", spune CNADNR.

Citeşte mai multe despre:   cnadnr