Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Soția lui Costică Ștefănescu: Nu cred că s-a sinucis, el nu putea să sară. A vrut ca vineri să mergem la mănăstiri

Soția lui Costică Ștefănescu: Nu cred că s-a sinucis, el nu putea să sară. A vrut ca vineri să mergem la mănăstiri

Un articol de: - 22 Aug 2013, 11:22
Soția lui Costică Ștefănescu: Nu cred că s-a sinucis, el nu putea să sară. A vrut ca vineri să mergem la mănăstiri Foto: B1 TV Eveniment

Soţia lui Costică Ştefănescu, Maria, a declarat în exclusivitate pentru postul B1 TV de ce marele fost fotbalist va fi înmormântat la Craiova și nu în satul unde a copilărit, în comuna Săbăreni, județul Giurgiu.

Locul lui preferat a fost întotdeauna Craiova, el fiind cetățean de onoare al acestui oraș. Aici el era cel mai fericit. În satul unde a crescut și locuit până la 14 ani se va face o pomană pentru toți cei care l-au cunoscut de copil”, a spus Maria Ștefănescu.

Soția regretatului fotbalist spune că nu crede ca acesta să se fi sinucis pentru că era foarte slăbit și nu putea să sară de pe geam.

Marți am vorbit cu el, mi-a zis să merg până acasă să rezolv anumite chestiuni, iar vineri să mergem într-un tur la toate mănăstirile, că nu mai putea de durere și a zis că Biserica e ultima speranță. Numai el și Dumnezeu știe dacă s-a aruncat, dar eu vă spun că el nu putea să sară. Nu l-a văzut nimeni, mai era un domn în salon cu el, dar atunci era plecat după asistentă. Mie nu mi-a zis niciodată că vrea să fie eutanasiat. Nu știu dacă a căzut voluntar sau involuntar. Mie nu mi-a zis niciodată de eutanasiere și nici nu am văzut vreun bilet de adio”, a mai declarat Maria Ștefănescu.

Soția lui Costică Ștefănescu: Soțul meu nu s-a sinucis, nu putea să sară
Embed:

Citeşte mai multe despre:   meci de fotbal live,   sinucidere,   Stiri Craiova