Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Soția lui Viorel Cataramă, medicul Adina Alberts, detalii despre starea de sănătate a afaceristului. Va fi testat pentru COVID-19

Soția lui Viorel Cataramă, medicul Adina Alberts, detalii despre starea de sănătate a afaceristului. Va fi testat pentru COVID-19

Un articol de: Beatris Ionita - 14 Mai 2020, 11:34
Soția lui Viorel Cataramă, medicul Adina Alberts, detalii despre starea de sănătate a afaceristului. Va fi testat pentru COVID-19 Eveniment

Medicul Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă, a venit cu detalii despre starea de sănătate a omul de afaceri care s-a expus voluntar pericolului de infectarea cu COVID-19.

Joi, Alberts a declarat, printr-o postare de Facebook, că partenerul ei de viață nu acuză nici un simptom specific coronavirozei, deși a trecut o săptămână de la incident.  

 

Viorel Cataramă a avut simptome ușoare, dar se simte bine

 

Adina Alberts a declarat că soțul ei este bine, nu are nici un simptom dat de noul coronavirus, deși a acuzat un episod de dispnee ușoară (jena respiratorie) și a unui catar nazal de slabă intensitate (cresterea secretiilor mucoasei nazale), însă nu a făcut febră. Totuși, ea a spus că așteaptă sosirea la domiciliu a unui unitați medicale mobile care să îl testeze.

"Este momentul să facă o testare. Este exact ceea ce va face astăzi cu ajutorul unei unități medicale mobile ce se va deplasa la domiciliu pentru recoltare. Până acum NU s-a mai testat", a scris Adina Alberts

 

 

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

 

Viorel Cataramă a încercat să se infecteze cu coronavirus

 

Săptămâna trecută, afaceristul Viorel Cataramă a mers în localitatea Bărbulești, județul Ialomița, special pentru a se convinge că noul coronavirus nu prezintă nici un pericol pentru oameni.  Peste 70 de persoane au fost depistate pozitiv acolo.

El a scris pe Facebook că s-a îmbrățișat cu mai mulți cetățeni, posibil, purtători ai virusului, a socializat, după care a mers  acasă și a așteptat să apară simptomele.

El a fost convins ca nu se poate infecta și astfel va demonstra ca falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertatilor fundamentale  ale oamenilor este o infracțiune, pentru care responsabilii trebuie să plătească. 

 

 

Duminică, Viorel Cataramă, care este și președintele Partidului Dreapta Liberală, a declarat că starea sa de sănătate s-a înrăutățit considerabil și că următoarele zile sunt decisive.

Înainte de merge să se infecteze pe cont propriu, afaceristul a cerut în mai multe rânduri să i se permită să contracteze virusul.

Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez cu coronavirus, să demonstrez că nu pățesc nimic, distrugem țara degeaba!’’, a scris el într-o postare de Facebook, de pe 1 mai.

 

 

Soția lui Viorel Cataramă a decis să plece de acasă de teama unei infecții cu COVID-19

 

 

Gestul extrem făcut de Viorel Cataramă nu a fost pe placul soției sale, medicul chirurg Adina Alberts. Aceasta a decis să se mute din casa în care locuiește alături de soțul ei împreună cu fetița pe care aceștia o au împreună, de teama infectării cu COVID-19.

Medicul a precizat că îi respectă decizia soțului ei, însă pentru următoarea perioadă povestește că vor locui separat, el singur și ea împreună cu fetița cuplului.

 

 

 

Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal în urma tentativei de contractare a noului coronavirus

 

 

Viorel Cataramă s-a ales cu un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce autoritățile au aflat de escapada lui. 

Acesta a explicat că vrea să arate, că măsurile restrictive impuse de autorități nu fac decât să ducă la prăbușirea economiei României și la sărăcirea populației. Viorel Cataramă este de părere că autoritățile ar fi trebuit să-i lase pe cetățeni să-și desfășoare activitatea în mod normal și să se aleagă opțiunea imunizării de grup.

 

Citeşte mai multe despre:   Viorel Catarama,   Adina Alberts