Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ȘPĂGI la DIGI: Dovezi ale foloselor necuvenite pe care administratorul RCS/RDS le promitea chiar în sediul DNA (VIDEO)

ȘPĂGI la DIGI: Dovezi ale foloselor necuvenite pe care administratorul RCS/RDS le promitea chiar în sediul DNA (VIDEO)

Un articol de: - 18 Mai 2017, 07:18
ȘPĂGI la DIGI: Dovezi ale foloselor necuvenite pe care administratorul RCS/RDS le promitea chiar în sediul DNA (VIDEO) Eveniment

Documente din dosarul DNA construit pe plângerea făcută de directorul RCS&RDS împotriva directorului general al Antena Group arată cum procurorii au ascuns dovezi ale șpăgilor pe care administratorul RCS&RDS le dădea chiar din sediul DNA.

Într-o înregistrare prezentată în exclusivitate la Antena 3, Ioan Bendei, aflat chiar în sediul DNA, înainte de întâlnirea cu Sorin Alexandrescu, o sună pe secretară pentru a trimite la trei domicilii ale ofițerului de poliție judiciară telefoane din partea firmei RCS&RDS și operatori care să le instaleze.

În ziua următoare, ofițerul DNA sună să-l anunțe pe Ioan Bendei că "s-a rezolvat la Craiova". Apoi, același ofițer cere să-i fie dus folosul necuvenit chiar la sediul instituției.

ȘPĂGI la DIGI: Dovezi ale foloselor necuvenite pe care administratorul RCS/RDS le promitea chiar în sediul DNA

Angajatul DNA care primește aceste foloase din partea RCS&RDS are un rol extrem de important în acest dosar. Ofiterul DNA Iordăchiță Teodosia Elena are grijă, apoi, să omită multe probe de la dosar.

Bendei oferea astfel aceste foloase chiar din casa anticorupției unor oameni ai anticorupției în prezența altor anticorupți care au avut grijă ca aceste probe să nu fie la dosar. Video găsiți aici.

 

Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Citeşte mai multe despre:   spaga,   DNA