Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Special B1 cu Luis Lazaurs: Boureanu a acționat fără tact. Ca să își umfle mușchii cu un polițist, mi se pare sub demnitatea lui de fost deputat / Polițiștii și-au depășit atribuțiile (VIDEO)

Special B1 cu Luis Lazaurs: Boureanu a acționat fără tact. Ca să își umfle mușchii cu un polițist, mi se pare sub demnitatea lui de fost deputat / Polițiștii și-au depășit atribuțiile (VIDEO)

Un articol de: - 11 Iun 2017, 12:40
Special B1 cu Luis Lazaurs: Boureanu a acționat fără tact. Ca să își umfle mușchii cu un polițist, mi se pare sub demnitatea lui de fost deputat / Polițiștii și-au depășit atribuțiile (VIDEO) Eveniment

În cadrul emisiunii Special B1 de sâmbătă seara, Luis Lazarus a vorbit despre incidentul care a ținut prima pagină a ziarelor, scandal care îl are în centru pe fostul deputat, Cristian Boureanu, care, aflat sub influența alcoolului, a lovit și înjurat polițiștii care l-au oprit în trafic.

Invitații săi au fost procurorul Voinea, Monica Tatoiu și Mircea N. Stoian. Aceștia au discutat despre măsura în care Cristian Boureanu a fost agresor sau victimă în fața abuzului de putere exercitat de către Poliția Română. Aceștia au adus în prim plan motivul pentru care fostul deputat a fost scos din mașină, deși se afla pe locul din dreapta și nu conducea.

Fostul procuror Voinea a fost de părere că polițiștii și-au depășit atribuțiile: „Și-au făcut dreptate singuri. Dacă aveau ceva de reproșat lui Boureanu, puteau să sesizeze pe cei competenți, dar nu să își facă singuri dreptate. Au acționat fără tact”.

„Și Boureanu a acționat fără tact. Ca să-ți umfli mușchii cu un polițist, mi se pare sub demnitatea lui de fost deputat (...) Dacă te duci cu clanța mare și cu «Băi, să-ți povestesc cine sunt eu, că am fost parlamentar», s-ar putea să nu îți iasă”, a completat Mircea N. Stoian.  

Special B1 cu Luis Lazaurs: „Boureanu a acționat fără tact. Ca să îți umfli mușchii cu un polițst, mi se pare sub demnitatea lui de fost deputat” /„Polițiștii și-au depășit atribuțiile”

 

Citeşte mai multe despre:   Cristian Boureanu,   trafic,   incident,   scandal