Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Spectacol de excepţie la Centrul cultural UNESCO din Sectorul 4: Pe scenă au urcat două trupe de tineri actori (VIDEO)

Spectacol de excepţie la Centrul cultural UNESCO din Sectorul 4: Pe scenă au urcat două trupe de tineri actori (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 17 Noi 2019, 10:19
Eveniment

Spectacol de excepţie la centrul cultural UNESCO din sectorul 4 al Capitalei. Pe scenă au urcat, rând pe rând, două trupe de tineri actori care s-au adresat publicului de toate vârstele. "Visul unei nopţi de vară" este piesa de teatru cu care actorii au defilat pe scena centrului cultural. De altfel, publicul a fost extrem de încântat, dovadă fiind ropotele de aplauze de la final. 

Zeci de oameni de toate vârstele s-au adunat la centrul cultural pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu" din sectorul 4 pentru a lua parte la spectacolul oferit de tinerii actori. ”Visul unei nopți de vară” a fost piesa de teatru cu care artiștii i-au încântat pe spectatori.

Cei mai încântați au fost micii actori, care au avut ocazia să urce pentru prima dată pe scenă.

Duminică, tinerii actori vor mai face un spectacol. Un grup de 27 de tineri actori, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, vor prezenta un cuplet de piese prin intermediul căruia vom afla că "talent show" nu este un concept atât de modern.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   UNESCO,   Primaria sectorului 4
 
Loading...