Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Spitalul de Pediatrie din Ploiești, ocolit de medici: 20 de posturi, neocupate, chiar dacă doctorii beneficiază de locuințe de serviciu și aparatură modernă

Spitalul de Pediatrie din Ploiești, ocolit de medici: 20 de posturi, neocupate, chiar dacă doctorii beneficiază de locuințe de serviciu și aparatură modernă

Un articol de: - 26 Iul 2016, 16:42
Spitalul de Pediatrie din Ploiești, ocolit de medici: 20 de posturi, neocupate, chiar dacă doctorii beneficiază de locuințe de serviciu și aparatură modernă foto: .observatorulph.ro Eveniment

Spitalul de Pediatrie din Ploiești pare să fie instituția pe care toți medicii o evită, în ciuda faptului că aceștia beneficiază de locuințe de serviciu și de aparatură modernă, potrivit observatorulph.ro.

Conducerea spitalului a scos la concurs 5 posturi în decursul ultimului an, însă medicii nu par să se înghesuie. În aceste condiții, personalul medical care lucrează totuși acolo stau de gardă și câte două zile, ceea ce face ca pacienții să fie nevoiți să aștepte ore bune pentru a putea fi consultați.

Jurnaliștii de la portalul online mai sus menționat au stat de vorbă cu Mihaela Ivan, care este medic de 40 de ani în Spitalul de Pediatrie din Ploiești, spital unde, în loc de 61 de medici, lucrează doar 41.

"O gardă uşoară se numeşte 80, 80 şi, o gardă normală 100, 100 şi...", mărturisește dr. Mihaela Ivan, medic primar pediatru.

"Când este cineva în concediu, că suntem bătrâni şi avem zile multe de concediu, că aşa este, este dezastru,", spune și Anca Miu, director medical.

"Cele două apartamente cumpărate de spital sunt la 10 minute de unitatea medicală, au câte două camere, iar chiria este de 100 de lei pentru fiecare apartament. Însă chiar şi aşa locuinţele stau goale", a adăugat Anca Miu.

Citeşte mai multe despre:   spital,   Stiri Ploiesti,   medici,   doctori