Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sport de voie, de nevoie! Angajații unui club sportiv, nevoiți să SARĂ GARDUL pentru a ajunge la muncă. Drumul, DESFIINȚAT în urma unei decizii a instanței (VIDEO)

Sport de voie, de nevoie! Angajații unui club sportiv, nevoiți să SARĂ GARDUL pentru a ajunge la muncă. Drumul, DESFIINȚAT în urma unei decizii a instanței (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 06 Noi 2018, 13:28
Sport de voie, de nevoie! Angajații unui club sportiv, nevoiți să SARĂ GARDUL pentru a ajunge la muncă. Drumul, DESFIINȚAT în urma unei decizii a instanței (VIDEO) Eveniment

Situaţie incredibilă la Clubul Sportiv Școlar din Botoșani! Elevii, porfesorii şi angajaţii de acolo trebuie să sară un gard pentru a ajunge în clădire, după ce drumul spre Clubul Sportiv a fost desființat în urma unei decizii a instanței. Instituția este înconjurată numai de proprietăți private, iar, pentru moment, oamenii au ca singură soluţie. să sară gardul zilnic. Sau, spun ei ironic, să folosească o tiroliană.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Terenul pe care se afla aleea care duce la Clubul Sportiv din Botoşani a devenit proprietate privată. Reprezentanţii instituţiei au fost anunţaţi, acum o lună, că le este interzis să mai treacă pe acolo, deşi, au tot încercat să găsească o soluţie.

Clubul Sportiv este înconjurat de terenuri private. Elevii, directorul Clubului şi angajaţii traverseză acum singura zonă aflată încă în proprietatea statului, care aparţine Secţiei de Drumuri Naţionale. Doar aşa pot ajunge să sară gardul. Şi acest teren este, insa, posibil sa fie câştigat in instanţă de o persoană privată.

Directorul Clubului Sportiv a cerut ajutorul primăriei şi Ministerului Tineretului şi Sportului, dar totul a fost în zadar. Nu există soluţii nici pentru sportivii din ţară care ar urma să ajungă la Botoşani pentru competiţii. Aceştia nu vor mai putea fi cazaţi, de vreme ce nu mai există o cale de acces în instituţie.

sursa: botosaninews.ro

Citeşte mai multe despre:   Stiri Botosani