Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Spot pro-referendum, inspirat de Revoluția din 1989, publicat de postul TV al Patriarhiei: `Ei nu au rămas acasă pentru ca tu să poți vota astăzi` (VIDEO)

Spot pro-referendum, inspirat de Revoluția din 1989, publicat de postul TV al Patriarhiei: `Ei nu au rămas acasă pentru ca tu să poți vota astăzi` (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 04 Oct 2018, 15:19
Spot pro-referendum, inspirat de Revoluția din 1989, publicat de postul TV al Patriarhiei: `Ei nu au rămas acasă pentru ca tu să poți vota astăzi` (VIDEO) Eveniment

Mai sunt două zile până la referendumul pentru familie, iar pe internet campania este furibundă. Ambele tabere atacă cu toate armele şi folosesc argumente care în ultimă instanţă nu au legătură cu tema pentru care poporul este chemat la urne.

Cel mai recent material controversat a fost publicat pe pagina de Facebook a Trinitas Tv, postul de televiziune al Patriarhiei Române. 

În videoclipul prin care românii sunt îndemnați să meargă la urne și să voteze ”da” sunt prezentate imagini de la Revoluția din 1989, în timp ce pe fundal se aude vocea lui Nicolae Ceaușescu, care încerca să-i liniștească pe oamenii adunați în faţa Comitetului Central. Iar secvențele dure sunt însoțite de mesajul: ”Ei nu au rămas acasă pentru ca tu să poți vota astăzi”. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Acest videoclip vine ca o replică la spotul anti-referendum realizat de agenția de publicitate Papaya, cunoscută pentru campaniile cu puternic mesaj social. 

Clipul devenit viral poartă numele de ”Copiii referendumului” și este inspirat din serialul Povestea Slujitoarei (The Handmaid's Tale). 

În imagini apar mai mulți copii 'educați' într-o societate fascistă, chestionați cu privire la evenimentul care va avea loc pe 6 și 7 octombrie, înainte să meargă să asiste la arderea pe rug a unei eretice, pe un câmp împânzit de ruguri, în apropierea Casei Poporului. 

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Revolutie 1989