Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ovidiu Marincea, lămuriri privind relația dintre SRI și Sebastian Ghiță: "Nu a plecat de sub ochii noștri" (VIDEO)

Ovidiu Marincea, lămuriri privind relația dintre SRI și Sebastian Ghiță: "Nu a plecat de sub ochii noștri" (VIDEO)

Un articol de: - 30 Mar 2018, 23:58
Ovidiu Marincea, lămuriri privind relația dintre SRI și Sebastian Ghiță: "Nu a plecat de sub ochii noștri" (VIDEO) Eveniment

Purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, a vorbit într-un interviu acordat lui Sabin Orcan și difuzat de B1TV, și despre relația dintre Sebastian Ghiță și serviciul secret.
Acesta a refuzat să comenteze legătura dintre Sebastian Ghiță și conducerea SRI, cea formată din George Maior și Florian Coldea, afirmând că nu sunt chestiuni ce au avut loc în timpul mandatului său.

"Nu sunt în măsura să vorbesc despre relația pe care a avut-o cu fosta conducere a SRI", a respins întrebarea Marincea.

Mai mult, acesta a precizat că de când e la SRI a răspuns la toate soliticările presei privind contractele dintre firmele lui Ghiță și serviciul.

"Ni s-au solicitat din partea presei toate contractele firmelor despre care presa a scris că sunt asociate cu Ghiță cu SRI. Le-am dat pe toate, toate contractele, le-am dat presei pe legea 544", a afirmat Marincea.

Cât despre faptul că Sebastian Ghiță a fugit din țară imediat după o întrevedere cu conducerea SRI, Ovidiu Marincea a subliniat că acesta a fost un eveniment făcut pentru membrii comisiei parlamentare de control SRI din Parlament, comisie care își înceta mandatul, și era imposibil ca Sebastian Ghiță să nu fie invitat.

Acesta a subliniat că dacă acesta nu era invitat ar fi putut să prezume că sunt anumite măsuri de prevenție puse pe numele său.

Mai mult, Ovidiu Marincea a subliniat că nu SRI avea vreo obligație să îl urmărească pe Sebastian Ghiță ca să nu fugă din țară.

 "Nu a plecat de sub ochii noștri", a subliniat Marincea.

O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   SRI,   Sebastian Ghita