Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Bijuteria Olguţei", pericol public: Stadionul din Craiova are probleme mari la mai puţin de un an de la inaugurare (FOTO, VIDEO)

"Bijuteria Olguţei", pericol public: Stadionul din Craiova are probleme mari la mai puţin de un an de la inaugurare (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 05 Apr 2018, 13:37
"Bijuteria Olguţei", pericol public: Stadionul din Craiova are probleme mari la mai puţin de un an de la inaugurare (FOTO, VIDEO) Eveniment

Unul dintre cele mai mari şi mai scumpe stadioane de fotbal ale României devine un pericol public! Pe internet au aparut mai multe fotografii in care se observă infrastructura fragilă a arenei din Craiova. Asta deşi s-au investit 52 de milioane de euro pentru ca stadionul să corespundă normelor occidentale de construcţie, arhitectură şi design. Zeci de mii de suporteri ar putea fi in pericol. 

Structura arenei Ion Oblemenco are serios de suferit. Fotografiile postate de grupul de socializare "Craiova Cetatea Banilor" arata cum stâlpii stadionului nou din Craiova au solicitat mult betonul, până aproape de distrugere. Grinzile s-ar fi fisurat, armăturile ar fi fost deja dezvelite şi expuse la coroziune. Tot pe internet, a fost postat şi un material realizat în noiembrie 2017 cu puţurile de adâncime din jurul stadionului. 

Acestea sunt departe de a fi singurele probleme de pe Oblemenco. Bubele stadionului au tot apărut şi tot continuă să iasă la iveala. Recent, stadionul a arătat deplorabil, chiar înaintea partidei Romania - Suedia de la finalul lunii trecute. 

După o ploaie mai zdravănă, gazonul a avut aspectul unui câmp de cartofi. Ca o soluţie de moment, specialiştii au montat ventilatoare pe "Ion Oblemenco" pentru a ajuta la evaporarea apei. 

Ion Oblemenco, cel mai frumos stadion din Europa, asa cum a fost numit de ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, s-a confruntat cu o serie de probleme încă de la început. Arena ar fi trebuit să fie gata în noiembrie 2016. 

Deschiderea a fost amânată în mai multe rânduri din cauza erorilor de construcţie. În iulie 2017, autorităţile din Bănie au descoperit că acoperişul a fost montat greşit. 

Într-un final, stadionul din Craiova a fost inaugurat în noiembrie anul trecut. Primul meci oficial a avut loc însă pe 18 noiembrie, chiar de ziua Olguţei Vasilescu. Stadionul Ion Oblemenco are o capacitate de peste 30900 de locuri şi a costat aproximativ 52 de milioane de euro.  

Un meteorit a căzut pe Pământ, fără să lovească pe cineva. Dar, la câteva zile distanţă, oamenii au început să se îmbolnăvească grav

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Craiova