Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Stații de autobuz de circa 100.000 de euro, ca în Dubai, într-o comună din Prahova. Primarul: Au aer condiționat, buton de panică, uși glisante și monitor cu flux de știri locale (VIDEO)

Stații de autobuz de circa 100.000 de euro, ca în Dubai, într-o comună din Prahova. Primarul: Au aer condiționat, buton de panică, uși glisante și monitor cu flux de știri locale (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 18 Oct 2018, 18:41
Stații de autobuz de circa 100.000 de euro, ca în Dubai, într-o comună din Prahova. Primarul: Au aer condiționat, buton de panică, uși glisante și monitor cu flux de știri locale (VIDEO) Foto: Adevarul Eveniment

Stații de autobuz ca în Dubai într-o comună din Prahova.

Stații de autobuz ca în Dubai au fost montate într-o comună din România. Au aer condiționat, buton de panică, uși glisante și monitor cu flux de știri locale.

11 stații de autobuz identice cu cele din dubai au fost montate la Brazi, Prahova, și au costat circa 9.000 de euro/bucata.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Radu Leonaş, primarul comunei Brazi, una dintre cele mai bogate din țară, a declarat în cadrul emisiunii “Buna, România” de pe B1 TV că nu a fost în Dubai, dar îl interesează să asigure cetățenilor confort occidental.

“Pe mine mă interesează să asigur un confort cetățenilor. S-ar putea să coste mai puțin. Valoarea este estimată. Comuna are un buget de 6,5 milioane euro. Eu nu am fost în Dubai și nici nu mă interesează. ”

În aceeași localitate, cetățenii au fost  anunţaţi că vor primi bani de tratament pentru fertilizare in vitro, 2.500 de lei cadou de nuntă şi 1.500 de lei la botez, bani de la bugetul local.

Citeşte mai multe despre:   Dubai,   Stiri Prahova,   Brazilia