?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Statul, bun de plată! Daune de UN MILION DE EURO în cazul tinerei care a căzut CU TOT CU GEAM dintr-un autobuz (FOTO)

Statul, bun de plată! Daune de UN MILION DE EURO în cazul tinerei care a căzut CU TOT CU GEAM dintr-un autobuz (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 12 Feb 2019, 19:37
Eveniment

Tânăra care a fost operată pe creier după ce a căzut cu tot cu geam dintr-un autobuz al serviciului public de transport în comun din Ploieşti, cere daune morale în valoare de un milion de euro. Avocatul cauzei spune că a ajuns la această valoare dat fiind diagnosticul foarte grav şi viitorul incert al fetei, scrie Adevărul.

După accident, Alina a suferit un traumatism craniocerebral pentru care a fost nevoie de intervenţie chirurgicală de urgenţă. În plus, medicii au descoperit şi fisuri la colonă şi nu este exclus să mai fie nevoie de o a doua operaţie.

Din cauza accidentului, tânăra a îngheţat ultimul an de liceu, nu va participa la bacalaureat şi nu va mai avea voie să facă efort fizic, cel puţin nu în viitorul apropiat. Situaţia acutală a tinerei este gravă şi pentru că autorităţile nu se implică să o ajute cu nimic. Săptămâna trecută, Alina a trebuit să meargă la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi evaluată de către un medic legist. Acesta trebuie să stabilească numărul de îngrijiri medicale de care are nevoie victima pentru ca fapta să poată fi încadrată fie ca tentativă de omor, fie ca vătămare corporal din culptă. ”Bine înţeles că nu a vrut nimeni să ne pună o salvare la dispoziţie şi a trebuit să o luăm pe două scânduri şi să o ducem cu maşina. Nu vreţi să ştiţi”, susţine avocatul.

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, a fost înregistrată o plângere pe numele reprezentanţilor societăţii de transport public, dar şi împotriva Primăriei Ploieşti. Cele două entităţi sunt acuzate de tentativă de omor, iar acuzaţiile sunt bazate pe faptul că au pus în circulaţie autobuze vechi şi nesigure pentru călători. Accidentul în care a fost implicată Alina a avut loc în seara zilei de 9 ianuarie, dar nici până la această dată, fata nu a fost audiată de către poliţişti, susţine avocatul Anca Păun.

Citeşte mai multe despre:   Ploieşti
 
 
 
Loading...