Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ștefănel Dan Marin, despre lucrările de consolidare a sediului PMB: Mă declar nemulțumit sincer pentru că anumite lucrări care se puteau face și nu s-au făcut

Ștefănel Dan Marin, despre lucrările de consolidare a sediului PMB: Mă declar nemulțumit sincer pentru că anumite lucrări care se puteau face și nu s-au făcut

Un articol de: - 27 Sep 2015, 19:21
Ștefănel Dan Marin, despre lucrările de consolidare a sediului PMB: Mă declar nemulțumit sincer pentru că anumite lucrări care se puteau face și nu s-au făcut Foto: romaniacurata.ro Eveniment

Primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, a efectuat, duminică, o vizită pe șantierul de lucru al sediului PMB, în urma căruia s-a declarat nemulțumit.

"Vizualizând stadiul lucrărilor pot să spun că sunt foarte multe faze ale lucrării care pot fi înaintate. Voi avea o discuție cu managerul de proiect, pentru a defini aceste întârzieri și din ce motive au fost ele făcute. Înțeleg că, tehnic, în mare parte din echipamentele interioare au fost comandate. Mai este legătura cu utilitățile exterioare, eu mi-am exprimat din start toată disponibilitatea pentru a lucra împreună pentru a definitiva lucrările de branșare ale clădirii. Dar, în acest moment, mă declar nemulțumit sincer pentru că anumite lucrări care se puteau face și nu s-au făcut", a declarat Marin.

Principalele lucruri care îl nemulțumesc pe primar prevăd execuția de lambriuri, pervaze interioare, care nu este corelată cu partea de structură gips-carton, iar pe partea de echipamente sunt întârzieri de livrare și va cere o evidență a stadiului în care se află procesele de achiziție, potrivit Agerpres.

Valoarea contractului de modernizare și reabilitare a vechiului sediu este de 100 milioane de lei, cu TVA, iar termenul de finalizare este 25 mai 2016.

Ștefănel Dan Marin a anunțat că în fiecare sâmbătă va face comandamente de lucru pentru a verificarea stadiul lucrărilor.

Citeşte mai multe despre:   modernizare