Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Stere Gulea, mesaj pentru Liviu Dragnea: "Păi dacă ai furat atâta, nenorocitule, de ce să scapi de pușcărie?"

Stere Gulea, mesaj pentru Liviu Dragnea: "Păi dacă ai furat atâta, nenorocitule, de ce să scapi de pușcărie?"

Un articol de: B1.ro - 26 Oct 2018, 21:11
Stere Gulea, mesaj pentru Liviu Dragnea: "Păi dacă ai furat atâta, nenorocitule, de ce să scapi de pușcărie?" Eveniment

Regizorul Stere Gulea critică în termeni duri situația actuală din România în care, arată acesta, guvernații "nu fac altceva decât să facă legi ca să-l scape pe Dragnea de închisoare".

"Îti dădeau sentimentul și îți mai dau și acum al unei găști de hoți care așteaptă să dea lovitura. Vine Curtea Constituțională, care e în mâinile lor, și îți spune că articolele sunt neconstituționale. Păi ălă e Parlament, domnule? Ăia sunt parlamentari? E o rușine. Dacă am fi o țară normală ar trebui declanșate alegeri anticipate imediat. De doi ani de zile ei nu fac altceva decât să facă legi ca să-l scape pe Dragnea de închisoare. Asta e paranoia României din ultimii doi ani. Nu îți vine să crezi că totul e pentru un om care vrea să scape de pușcărie. Păi dacă ai furat atâta, nenorocitule, de ce să scapi de pușcărie? Ai furat un județ întreg. Lucrurile sunt cât se poate de clare și vor ieși la lumină", a afirmat Stere Gulea pentru hotnews.ro.

Regizorul documentarului "Piața Universității" despre cele 53 de zile de protest anticomunist și împotriva lui Ion Iliescu din Piaţa Universităţii din 1990 a lăudat acțiunile protestatarilor care se strâng mereu în Piața Victoriei pentru a manifesta împotriva acțiunilor coaliției PSD-ALDE.

"Copiii ăștia sunt mult mai lucizi decât eram noi in '90. Ei stiu ce vor. Problema e ca ceea ce vor ei si ce ar trebui să vrea societatea românească este impiedicat de o conducere care nu are habar să administreze și să conducă si nu este interesată decât să se imbogățească. Aceasta este tragedia acestor tineri din Piață fiindcă ei știu ce trebuie făcut cu România ca lumea să nu mai plece. Aceasta este cea mai mare problemă pentru mine, exodul tinerilor din țară", a afirmat Stere Gulea.

Acesta a condamnat felul în care autoritățile au intervenit împotriva participanților la mitingul diasporei din 10 august.

"Cei care au venit în 10 august așa trebuiau tratați? Cu gaze lacrimogene? Întâmplător am fost si eu acolo, iar ochii mei si gâtul meu și-a luat porția de gaze. De ce să ii tratezi în halul ăsta? Pentru ca te contestă? Păi te contestă pentru că nu ești în stare să administrezi cum trebuie țara, asta e problema", a afirmat regizorul.

Acesta le cere protestatarii să nu își piardă speranța și să lupte în continuare pentru valorile în care cred.

"Eu zic să aibă încredere și să nu abandoneze fiindcă vor reuși să treacă peste momentul ăsta de impas, dar eu cred că el e deja trecut", a afirmat Stere Gulea.

Stere Gulea este regizorul filmului "Moromeții 2" care urmează să fie lansat în cinematografe în luna noiembrie.