Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Strada Mătăsari, scena unui festival inedit: Bucureștenii, încântați de tot felul de activități, concerte, prezentări de modă şi spectacole de teatru (VIDEO)

Strada Mătăsari, scena unui festival inedit: Bucureștenii, încântați de tot felul de activități, concerte, prezentări de modă şi spectacole de teatru (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 31 Mai 2017, 18:30
Strada Mătăsari, scena unui festival inedit: Bucureștenii, încântați de tot felul de activități, concerte, prezentări de modă şi spectacole de teatru (VIDEO) Eveniment

Imagini feerice în Capitală. Strada Mătăsari din București a fost în weekend scena unui festival inedit, informează B1 TV. Cunoscută odinioară pentru damele sale de companie, strada îi imbie acum pe bucureştenii boemi cu tot felul de activităţi, care amintesc vremurile de odinioară. Negustorii au pus pe tarabe prăjituri de casă, accesorii hand-made sau viniluri. 

Pentru un weekend, strada Mătăsari a devenit o punte între Bucureştiul de altă dată şi vremurile moderne. Sute de oameni s-au perindat pe străzile unde odinioară damele de companie îşi îmbiau clienţii. Festivalul "Femei pe Matasari" și-a întâmpinat oaspeții cu activităţi de tot felul.

Strada Mătăsari, scena unui festival inedit: Bucureștenii, încântați de tot felul de activități, concerte, prezentări de modă şi spectacole de teatru

Oamenii au putut cumpăra vase realizate chiar în faţa lor, de un bărbat care învârtea de zor roata olarului. Câţiva paşi mai încolo, o tânără era coafată în plină stradă.

Şi un meşter fierar şi-a făcut loc pe celebra stradă. Atmosfera a fost animată şi de artişti stradali.

Nici cei mici nu au fost uitaţi. Au fost răsfăţaţi cu mascote colorate şi dulciuri. 

Bucureştenii au găsit la festival şi prăjiturile copilăriei. Zeci de compoziţii desprinse parcă din reţetele bunicii au umplut standurile. 

Oamenii au putut cumpăra şi haine, accesorii sau obiecte de decor. Toate realizate manual de meşteşugari pasionaţi.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Nu au lipsit nici discurile de vinil, pentru nostalgiciii care încă mai păstrează bătrânul pick-up.  

Părinţii au putut învăţa cum să transforme jucăriile vechi ale copiilor în obiecte de decor inedite. 

Anul acesta festivalul Femei pe Mătăsari s-a aflat la a şaptea ediţie. De-a lungul celor trei zile bucureştenii s-au bucurat inclusiv de concerte, prezentări de modă şi spectacole de teatru. 
 

Citeşte mai multe despre:   Festival