Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Străzile din Suceava au fost străbătute sâmbătă noapte de un urs curios (VIDEO)

Străzile din Suceava au fost străbătute sâmbătă noapte de un urs curios (VIDEO)

Un articol de: - 21 Sep 2015, 17:04
Străzile din Suceava au fost străbătute sâmbătă noapte de un urs curios (VIDEO) Eveniment

Străzile din Suceava au fost explorate de un urs curios sâmbătă noapte. Mai mulți cetățeni au confirmat faptul că animalul se plimba nestingherit, mulți dintre ei semnalând evenimentul la 112. Alții, mai puțin deranjați de plimbarea acestuia, au postat statusuri și poze pe rețelele de socializare.

„Mergeam pe stradă când l-am observat că mergea paralel cu mine, în dreapta. La început nu mi-am dat seama ce e, mă gândeam ce ar putea fi ăla aşa de mare. Apoi a sărit gardul şi mi-am dat seama – ăsta e un urs”, povesteşte Ştefan Macedon Gheorghiţă (Artistul), potrivit Monitorul de Suceava.

Potrivit martorilor, ursul ar fi intrat și în curtea Spitalului Județean, unde a fost speriat de lătrăturile câinilor vagabonzi, dar și pe marile bulevarde. În cele din urmă acesta și-a pierdut urma în zona pădurii de la intrarea în Șcheia, unde a fost văzut ultima dată.

Orașul nu a mai fost vizitat niciodată de un urs până acum, spun autoritățile, astfel că nu exclud posibilitatea ca acesta să fi fost adus de la zoo sau ca acesta să fi fost lăsat intenționat în oraș de cei care îl transportau ilegal, în diverse scopuri.

Prezența ursului nu pare să-l fi deranjat nici pe șeful poliţiei Locale Suceava, Viorel Horodenciuc, care a declarat că nu știe de niciun urs, fiind enervat că i s-au cerut informații chiar duminica, în timpul său liber.

„Nu ştiu nimic de nici un urs. Nu îmi puneţi mie acum obligaţia să îl şi găsesc. Este duminică, sunt în timpul liber, sunt la nuntă acum, nu mă agresaţi cu chestii de astea...”, a afirmat șeful poliției.

Străzile din Suceava au fost străbătute sâmbătă noaptea de un urs curios


Citeşte mai multe despre:   Stiri Suceava,   urs