Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Sunt dezamăgit de cum a funcționat Comisia Juridică". Liviu Dragnea, avertisment pentru Șerban Nicolae: "Păreri personale putem avea oricare în baie"

"Sunt dezamăgit de cum a funcționat Comisia Juridică". Liviu Dragnea, avertisment pentru Șerban Nicolae: "Păreri personale putem avea oricare în baie"

Un articol de: - 04 Mai 2017, 15:07
"Sunt dezamăgit de cum a funcționat Comisia Juridică". Liviu Dragnea, avertisment pentru Șerban Nicolae: "Păreri personale putem avea oricare în baie" Eveniment

Felul în care au decurs dezbaterile în Comisia Juridică a Senatului l-au nemulțumit profund pe Liviu Dragnea. Președintele PSD a tras un semnal de avertisment serios pentru membrii PSD care au făcut parte din comisie și mai ales pentru președintele comisiei, Șerban Nicolae.

"Sunt destul de dezamăgit de cum a funcționat Comisia Juridică de la Senat în această privință. Legea grațierii nu va cuprinde faptele de corupție. Pe mine mă interesează ca în legea care va fi votată să nu existe acele amendamente. Ce s-a întâmplat la Comisie ieri, ce s-a întâmplat la Comisie astăzi, ce se va putea întâmpla în continuare va fi un subiect de discuție în partid. Acele amendamente nu vor intra în raportul final al Comisiei Juridice. (...) Partidul nu trebuie respectat numai înainte de a primi confirmarea pe o listă, trebuie respectat și ulterior. Păreri personale poate avea fiecare dintre noi în baie”, a afirmat Liviu Dragnea.

De altfel, Liviu Dragnea a transmis un mesaj încă de ieri împotriva oricărei decizii a comisiei de aprobare a amendamentelor de grațiere a corupții, afirmând că este complet împotriva acestei idei.KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

"Sunt dezamăgit de cum a funcționat Comisia Juridică". Liviu Dragnea, avertisment pentru Șerban Nicolae: "Păreri personale putem avea oricare în baie"