Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Suntem mai puțini cu 237 de oameni pe zi: "Este ca şi cum ar fi dispărut de pe hartă un oraş de dimensiunile Lugojului sau Alexandriei, în doar o jumătate de an"

Suntem mai puțini cu 237 de oameni pe zi: "Este ca şi cum ar fi dispărut de pe hartă un oraş de dimensiunile Lugojului sau Alexandriei, în doar o jumătate de an"

Un articol de: - 11 Aug 2016, 17:35
Suntem mai puțini cu 237 de oameni pe zi: "Este ca şi cum ar fi dispărut de pe hartă un oraş de dimensiunile Lugojului sau Alexandriei, în doar o jumătate de an" Eveniment

Populația României este în declin. Suntem mai puțini cu 237 de persoane în fiecare zi, arată un studiu efectuat în perioada ianuarie-iunie 2016.

Scăderea populaţiei vine la pachet cu îmbătrânirea ei, scrie digi24. Acest lucru are consecințe grave asupra economiei.

Numărul copiilor născuţi din ianuarie până în iunie nu a depăşit 90.000, în vreme ce 130.000 de persoane au încetat din viaţă în aceeaşi perioadă. Ceea ce înseamnă o scădere a populaţiei cu peste 43.000 de persoane în primul semestru.

Este ca şi cum ar fi dispărut de pe hartă un oraş de dimensiunile Lugojului sau Alexandriei, în doar o jumătate de an, mai scrie sursa citată.