Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Super-bonele din Marea Britanie, pregătite de foști agenți secreți pentru a face față oricărei amenințări

Super-bonele din Marea Britanie, pregătite de foști agenți secreți pentru a face față oricărei amenințări

Un articol de: - 11 Mai 2017, 21:59
Super-bonele din Marea Britanie, pregătite de foști agenți secreți pentru a face față oricărei amenințări Foto: university.which.co.uk Eveniment

Norland College, prestigioasa instituție unde este formată elita bonelor britanice, a ajuns să recurgă la specialiști din domeniul informațiilor militare pentru a le pregăti pe bone să facă față oricărei amenințări, precum riscul de răpire, informează AFP, citată de Agerpres.

Bonele care absolvă această instituție sunt dorite în toată lumea, una dintre ele fiind angajată de prințul William și ducesa de Cambridge, pentru a avea grijă de fiul lor, George.

Pe lângă cursurile de psihologie, alimentație sau primul ajutor, acum a fost introdus și cursul de formare în materie de securitate, asigurat de foști membri ai serviciilor secrete britanice.

"Formarea noastră vizează să le asigurăm studenților noștri cunoștințele și aptitudinile de care au nevoie pentru a se ocupa de copii în lumea modernă", a declarat Janet Rose, directoarea instituției.

În cadrul acestui curs sunt incluse lecții de conduită pentru a ieși rapid dintr-o situație delicată, dar și de securitate cibernetică.

La Norland College există deja cursuri de autoapărare.

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   amenintari